FOTO by Cat Caffe

Iće & piće

Cat Caffe – kultni kafić s macama donosi nove Harry Potter napitke!

Viktoria Mikulić 19. siječnja 2024.

Moramo ih isprobati čim prije!

Ako još niste znali da u Zagrebu postoji kafić u kojem se možete družiti s mica macama, dopustite da vas još jednom upoznamo s Cat Caffeom. Osim bogate ponudu napitaka, ovdje imate priliku uživati i u društvu maca koje su pravi antistress za dušu.

Nakon blagdanskih napitaka, u Cat Caffeu započinje Harry Potter mjesec, a mi vam u nastavku donosimo napitke posvećene četiri školama iz Hogwartsa: Gryffindor, Slytherin, Ravenclaw i Hufflepuff.

Za hrabre i odvažne, pripremili su Gryffindor vruću čokoladu, latte ili koktel – napitke sa snagom i strašću crvene boje, osvježene tajnim sastojcima koje bi odobrila i sama Profesorica McGonagall!

Ako se osjećate lukavo i ambiciozno, isprobajte Slytherin vruću čokoladu, latte ili koktel – zelena tajanstvena mješavina koja će vas osvojiti svojom intrigantnom kombinacijom okusa!

S ljubavlju prema znanju i mudrosti, predstavljamo vam Ravenclaw vruću čokoladu, latte ili koktel – magična pića plavih tonova koji će probuditi vašu kreativnost i radoznalost!

Za sve one odane i marljive koji cijene prijateljstvo, tu je Hufflepuff vruću čokoladu, latte ili koktel – sunčano žuta pića koja će vas okupati toplinom i veseljem!

Polyjuice Potion Koktel – Zaronite u tajanstvenu mješavinu s ovim osvježavajućim koktelom. Sa svakim gutljajem, osjećat ćete se kao da mijenjate oblik, baš kao kad uzimate Polyjuice Potion. Neka vaša avantura počne!

Pensieve Koktel – Ovaj jedinstveni koktel inspiriran Pensieveom pružit će vam osjećaj putovanja kroz sjećanja. Pijte i prepustite se maštovitim mislima koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

Tu su uvijek i njihove glitter kave s tematskim Harry Potter motivima!

Što još reći nego – Bezjaci i čarobnjaci su dobrodošli!