FOTO by Casali

Iće & piće

Casali najdraže čokoladne bananice sada s duplim punjenjem!

Viktoria Mikulić 27. travnja 2023.

Ako vam se dosadašnja verzija činila pretanka, evo nove poslastice...

Ne znamo jesu li vam banane drago voće ili ne, no vjerujemo da tu i tamo svakako posegnete za Banankom ili Casali čokoladnim bananicama. Iako za nas Bananko nema konkurenciju jer je ta punoća okusa neusporediva s bilo čim drugim, ako se ipak ne želite zaustaviti samo na jednoj bananici, Casali je jedini pravi odgovor.

Iako su tanje od bananka, dovoljno su primamljive da ih jedemo kao snack između obroka, desert nakon jela ili ih koristimo kao dodatak u kolačima i tortama.

Duplo punjenje čokoladnih bananica sve je što nam treba ovih dana!

Ako volite Casali banane, no oduvijek ste maštali o više čokolade, onda će vaša nepca zaigrati na ovaj novitet.

Voćna pjena od banana u preslatkom čokoladnom omotaču – originalne Casali čokoladne bananice dolaze s dva punjena i zavoljet će i svi oni koji preferiraju duplu dozu čokolade.

Želite uživati ​​u životu punim plućima? Naš prijedlog: Uživajte duplo više! Upravo za to su stvorene Casali DoubleChoc čokoladne bananice. Tako dobivate dupli čokoladni užitak. Voćni, nježni mousse od banane i ukusni gorki mousse od kakaa u središtu su ove jedinstvene kreacije.

Kao što ime sugerira, DoubleChoc čokoladne banane su omotane u hrskavu čokoladu s prženim kakaom. Casali DoubleChoc čokoladne banane pakirane su u ekološki prihvatljive kutije od 300 g koje se mogu reciklirati. Jer zašto ne bismo u svom životu uživali duplo više?