FOTO by douglas.hr

Njega kože

Carolina Herrera Good Girl parfemi – must have ponuda koja se ne propušta!

Viktoria Šafranić 09. travnja 2020.

Bočice neodoljive amabalaže i ekstravagantnog mirisa trenutno su na sniženju!

Kada bismo se morali odlučiti za jedan parfem koji je godinama u našem srcu i svako novo izdanje nas iznova očara svojim jedinstvenim notama i šarmantnim pakiranjem, izbor bi definitivno pao na onaj s potpisom Caroline Herrere.

Ovaj miris osebujan je u svakom pogledu i ostavlja trag kamo god pošli, kao i znatiželjne poglede prolaznika koji su njime omamljeni.

Naša tri favorita trenutno su na sniženju od 20%, a posebice nas je iznenadio popust na najnoviju verziju, ujedno i limited edition štiklu upotpunjenu pink glitterom.

Ako još niste upoznati s njihovim mirisnim notama, otkrijmo ih zajedno, a za sve koji jesu vrijeme je za maleni podsjetnik:

Good Girl Eau de Parfum Fantastic Pink Limited Edition

Jedinstven buket bijelog cvijeća satkanog od jasmina i tuberoze oplemenjen baršunastim bademom u kontrastu je s koktelom tamnih bobica tonke, kave i kakaa.

U prekrasnoj ružičastoj bočici kolektorskog izdanja Good Girl Fantastic Pink skriva se dobro nam poznati miris izvornog ženskog mirisa Good Girl, simbolizirajući dvojnost moderne femme fatale. Mirisne note otvaraju se slatkim bademom s iskrenim srcem tuberoze koja se razvija u kontrastnu bazu prženih zrna Tonke i kakaa.

Good Girl Dot Drama Eau de Parfum

Prepustite se svijetu glamura. Novo kolekcionarsko izdanje GOOD GIRL DOT DRAMA krasi potpis slavne Karlie Kloss. Nova edicija poznatog mirisa osvaja nas točkicama, prepoznatljivim simbolom modne kuće Carolina Herrera, kojima je ukrašena legendarna štikla.

U prekrasnoj bočici kolektorskog izdanja Good Girl Dot Drama skriva se dobro nam poznati miris izvornog ženskog mirisa Good Girl, simbolizirajući dvojnost moderne femme fatale. Mirisne note otvaraju se slatkim bademom, s iskrenim srcem tuberoze koja se razvija u kontrastnu bazu prženih zrna Tonke i kakaa.

Good Girl Legere Eau de Parfum

Laganija, ali jednako moćna interpretacija mirisnog prvijenca Good Girl sada je osnažena eksplozijom dragocjene note carskog jasmina.

Drvenaste note (sandalovina) i cvjetne (yang ylang i jasmin) čine sofisticiranu kombinaciju koja komunicira glamour i žensko osnaživanje dok nas kremasta nota poznatog deserta Dulce de Leche mami. Posebnu notu mirisu daje kristalizirani Absolut Tonke koji mirisu daje teksturu poput šećera koja nas obavija i neodoljivo privlači.

Putem web trgovine douglas.hr trenutno se mogu nabaviti po cijeni ižoj za 20% pa ako je jedna od tri bočica vaša omiljena, sigurni smo da nećete htjeti propustiti priliku.