FOTO by Etsy

Dekor

Čarobni suncokreti kao šarmantna lampa i živopisan home dekor!

Daria Lovrić 19. srpnja 2023.

Izgledaju baš poput pravih i ne zahtijevaju nikakvu brigu!

Suncokreti se u ljetnom periodu diče svojom kratkotrajnom, ali raskošnom ljepotom. Ako ste se barem jednom u životu zatekli na području Slavonije i Baranje zasigurno ste pout malog djeteta gledali kroz staklo automobila i divili se ljepoti ovih latica.

Lampa u obliku suncokreta 1
Lampa u obliku suncokreta

Svojom raskošnom žuto-smeđom glavom veselo pozdravljaju sunce i prate ga u stopu, krase polja i kreiraju božanstvenu foto kulisu.

Najljepši ljetni home dekor!

Putem Etsy web trgovine pronašli smo preslatku lampu u obliku suncokreta koja će unijeti razigranu notu i mamiti pažnju svakog tko kroči u vaš dom.

Lampa u obliku suncokreta 2

Ova prekrasna lampa sastoji se od tri suncokreta, ručno je rađena s velikim umijećem i detaljima. Suncokreti se pale s prekidačem i rade na baterije, skrivene unutar baze, stoga nisu vidljive i narušavaju izgled i dizajn.

Osim što će u večernjem periodu lijepo osvijetliti i ukrasiti vaše terase i balkone te unijeti toplinu, preko dana ju postavite na kuhinji otok, komodu ili blagovaonski stol i divite se njezinoj ljepoti.

Od samog pogleda na raskošne latice u jarkoj žutoj, raspoloženje će vam se odmah popraviti! Ove umjetne suncokrete ne morate zalijevati niti pretjerano brinuti o njima, eventualno ponekad s njih obrisati sloj prašine.

Ako i vi želite svoj dom uljepšati ovim preslatkim home dekorom, možete ih naručiti putem Etsy web trgovine, po cijeni od $37.19.