FOTO by Firebox

Dekor

Magična Harry Potter lampa u obliku kotla izgleda kao da je proizašla iz učionice profesora Snapea

Krešimir Šustić 16. srpnja 2020.

Tajanstvena tekućina koja mijenja boje pomoći će pri spavanju!

Neke od nas oduvijek je privlačio tajanstveni svijet magije, vještičarenja i čarobnjaštva, te smo oduvijek htjeli dobiti pismo u kojem je naznačeno da smo upravo mi jedni od odabranih koji će započeti svoje školovanje u Hogwartsu.

Harry potter je jedan od onih serijala knjiga i filmova koji i nakon devet godina nakon zadnjeg dijela ne izlazi iz srca najvećih obožavatelja malenog čarobnjaka i njegovih pustolovina.

Zahvaljujući velikoj svjetskoj popularnosti, likovi su i danas aktualni, a proizvode poput odjeće, dekoracija za dom i ostalih svakodnevnih stvarčica možemo pronaći na raznim internet web shopovima.

Vjerujemo kako oni najveći fanovi u svojim privatnim kolekcijama posjeduju pribor za jelo, ručnike, posteljine i sve što se moglo nabaviti, no jedan novitet koji smo mi pronašli, totalna je novina u svijetu magije.

Radi se o stolnoj lampi koja podsjeća na kotao u kojem je profesor Snape miješao razne čarobne napitke u svojoj učionici, kako bi naučio mladu generaciju čarobnjaka da ih pravilno koriste.

Crne je boje sa znakom Hogwartsa, puni se USB kabelom, a kako bi bila što efektnija, dizajnirana je tako da mijenja boje tajanstvene tekućine s mjehurićima.

Kako bi stvar bila još bolja, napravljena je od biorazgradive plastike, koja ne uništava planetu, već jednostavno pokazuje kako funkcionira čarolija u stvarnom svijetu.

Svoj primjerak ove čarobne svjetiljke možete nabaviti na LINKU i uvjeriti one koji ne vjeruju u magiju da ona uistinu postoji.