FOTO by booking.com

Putovanja

Camp Zagreb – nova omiljena vikend destinacija

Mia Vodopija 29. rujna 2021.

Rakitje je blizu Zagreba, što čekate?

Ljudi često znaju reći kako se ponekad izgube u sivilu svakodnevice. Stres, anksioznost, depresija, nezdrav način prehrane… sve to utječe na nas i više nego što mislimo.

Dobro je da se probamo isključiti iz svega, da se malo maknemo od sjedenja/ležanja i Netflixa. Vrijeme je za novu avanturu – mi vam predlažemo Camp Zagreb!

booking.com

Bungalovi Camp Zagreb nalaze se na obali jezera Rakitje, na oko 10 km od Zagreba, a nude spa i wellness centar te restoran. Dostupan je besplatan WiFi. Sve jedinice imaju terasu, klima-uređaj i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Pojedine jedinice nude potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, a druge hidromasažnu kadu.

booking.com

Svi su bungalovi moderno uređeni s naglaskom na drvu i drugim prirodnim materijalima. Staze, putevi i oznake parcela izrađeni su od drvenih oblutaka bagrema.

booking.com

U najvećem objektu kampa smješteni su vinski podrum s lounge barom, pizzeria Jezero i mini wellness, a svaka etaža ima otvoreni pogled na jezero. U moderno i originalno koncipiranom vinskom podrumu sa šankom-akvarijem, nudit će se vino iz domaće proizvodnje.

booking.com

Na najvišem katu objekta i s najljepšim pogledom na jezero nalazi se wellness s vodenim krevetom, finskom saunom, masažnom kadom i travnatim sunčalištem.

booking.com

Ako želite počastiti obitelj i prijatelje, moguće je iznajmiti i čitav wellness za privatno korištenje. Kamp je također pet friendly, a vaši kućni ljubimci na raspolaganju imaju čak i posebnu kupaonicu.

booking.com

Za sve one koji traže aktivan odmor kamp nudi i mogućnost opuštajućih šetnji te vožnju biciklističkim rutama uz svetonedeljskim jezerima i rijeku Savu. Ne morate nužno rezervirati smještaj da biste onuda šetali i isprobali njihove delicije. Osobito je zabavno posjetiti jezero Rakitje za vikend jer se u sklopu pizzerie najčešće održavaju live svirke, čije detalje možete potražiti na Facebook stranici Campa.

booking.com

Prepustite se opuštajućem ili aktivnom odmoru, napravite nove uspomene i ludo se provedite!