FOTO by Calzedonia

Modni dodaci

Calzedonia soknice ukrašene perlicama svečani su dodatak vašem outfitu!

Antonija Andabak 04. studenoga 2021.

Aplicirane perlice, zakovice i izvezeni svjetlucavi detalji privući će pozornost

Sami ulazak u predblagdansku euforiju, a pod time mislimo iščekivanje, maštanje o godišnjem odmoru i gledanje filmova pod dekicom dok vani trepere božićni ukrasi. Tu idilu si redovito razbijete kampanjskim kupovanjem poklona, novih ukrasa za bor i namirnica za nezaboravne dane, no je to dio božićnog folklora.

Vi možda i niste tip koji će božićni ugođaj uvesti gdje god se okrenete, no suptilno uživanje u festive detaljima, čini Vam se kao dobra ideja! Mi imamo jednu takvu i vjerujemo da nećete ostati posve ravnodušni na novu kolekciju Calzedonia soknica!

Do sada ste već zasigurno primijetili da Calzedonia redovito lansira zanimljive uzorke i to veoma frekventno po sezoni, tako su jesensku obilježile Mickey Mouse hulahopke ili pak one s točkastim uzorkom, a djevojke su najveći interes pokazale za hulahopkama longuette efekta koje nose na suknje A-kroja ili haljine tzv. skater kroja.

Osim hulahopki, fenomenalno prolaze i soknice kojima se i sada neizmjerno možete veseliti pošto su iste ukrašene svečanim detaljima kojima ćete na stilom ući u festive raspoloženje. Nosive na crop traperice, pencil suknje i kraće šoseve, istaknut ćete svoje lijepo oblikovane noge na profinjen način.

Aplicirane perlice, zakovice i izvezeni svjetlucavi detalji privući će pozornost svojim jednostavnim a efektnim izgledom.

Cijene Calzedonia soknica iznosi 49,90 kuna i možete ih pogledati u našoj galeriji!