FOTO by Calzedonia

Odjeća

Calzedonia hlače koje ističu figuru sada na 50 % popusta!

Una Lora Banjac 11. travnja 2024.

Skinny, trapezice ili push up?

Ako je nešto sigurno, onda je to činjenica da traperica nikad dosta. Dobar par traperica može vam uštedjeti puno vremena i podariti more odjevnih kombinacija.

Bilo da ste ljubiteljica skinny kroja ili onog nešto šireg, možda trapezica ili traperica s push-up efektom – Calzedonia će uvijek imati nešto za vas, a još kada na to ugledamo popust od 50 %, sreći nema kraja!

Izdvojili smo 10 različitih modela traperica među kojima će svatko moći pronaći nešto po svom guštu te ih donosimo u nastavku.

Comfort eko jeans – white

Ove traperice u starinsko bijeloj boji savršeno se slažu s proljećem, a svakako se mogu nositi na casual kombinacije, ali i na nadolazeće proljetne svečanosti.

€ 21,25 € 42,50

Iznimno rastezljive traperice kroja super skinny – denim blue

Ženske super skinny trapke visokog struka. Izrađene su od rastezljivog i mekog trapera koji jamči udobno pristajanje prikladno za sve tipove tijela.

€ 21,25 € 42,50

Rastezljive traperice od tkanine s laminiranim efektom

Ove ženske traperice imaju pet džepova, a izrađene su od rastezljive tkanine s laminiranim efektom. Baš su lijepe i upečatljive!

€ 24,95 € 49,90

Iznimno rastezljive traperice kroja super skinny – black

Ženske traperice koje također imaju visoki struk, dolaze u crnoj boji, a krase ih prednji i stražnji funkcionalni džepovi.

€ 21,25 € 42,50

Iznimno rastezljive traperice kroja super skinny – grey

Traperice kroja super skinny izrađene su od iznimno mekog trapera koji prekrasno pristaje svima!

€ 21,25 € 42,50

Skinny push-up traperice visokog struka od tkanine soft touch – beige

Ovo su push-up traperice visokog struka koje krase pravi prednji džepovi i praktični stražnji džepovi. Posebno mekan traper jamči udobnost pri nošenju!

€ 18,95 € 37,90

Comfort eco jeans – green

Iznimno udoban primjerak od pamuka i lycre, ove straight fit traperice nude osjećaj krajnje udobnosti i izgledaju baš elegantno i zanimljivo.

€ 21,25 € 42,50

Skinny push-up traperice visokog struka od tkanine soft touch – green

Ove divne traperice u boji su isprano zelene kadulje, a posebno mekan traper garantira odlično pristajanje i udobnost ovih traperica.

€ 18,95 € 37,90

Cropped trapez jeans – white

Cropped trapez elegantne traperice s praktičnim prednjim i stražnjim džepovima dolaze u divnoj bijeloj boji i odličan su izbor za proljetne dane.

€ 18,95 € 37,90

Trapez jeans – grey

Ženske regular fit trapezice u tamno sivoj boji super su za kombiniranje proljetnih outfita.

€ 21,25 € 42,50

Eh sada slijedi najteža odluka, a to je za koji se par odlučiti? Srećom, svi modeli su na čak 50 % popusta pa se možete počastiti i s više od jednog para. Naručiti ih možete preko Calzedonia službene stranice.