Handmade

Calpas Handmade – domaći brend sandala s prizvukom drevne Grčke!

Viktoria Mikulić 09. lipnja 2018.

9 godina uspješnog poslovanja u izradi kvalitetne i unikatne obuće!

Na obali Jadranskog mora, prije gotovo desetak godina nastao je originalan brend pod nazivom Calpas Handmade.

Calpas Handmade

Iz ljubavi i strasti prema ručnom radu te u želji da prenesu stečene vještine i znanje u izradi najkvalitetnije kože, 2009. godine dvije sestre su odlučile proizvesti sandale koje su iznimno ugodne za nošenje i naravno modernog dizajna.

Htjele su kupcima ponuditi nešto drugačije, personalizirano, obuću koju bi i same rado nosile i voljele vidjeti u svojoj garderobi. U tome su i uspjele…

Od tada pa sve do danas, asortiman proizvoda se znatno proširio i u njihovoj raskošnoj ponudi možete pronaći sandale za muškarce i žene, kao i omiljene modne dodatke pripadnica nježnijeg spola – torbice.

Njihova misija je isporuka kvalitetnih kožnih proizvoda koji su stilizirani, svestrani, ali istodobno praktični i funkcionalni za svakodnevni život. Prava talijanska koža je jedan od najpoželjnijih i estetski ugodnih materijala na raspolaganju.

U Calpasu se bave tradicionalnim tehnikama izrade sandala koje su prenesene kroz generacije, koristeći samo kvalitetne materijale u kombinaciji s vrhunskim majstorskom radom. Calpas Handmade

Od jednostavnih niskih sandala nježnih boja do visokih potpetica, platformi i gladijatorica, od onih s upečatljivim printom i detaljima poput remenčića, cvjetova do skroz klasičnih japanki, vjerujemo da će svatko pronaći svog favorita za nadolazeće godišnje doba.

Ova zanimljiva obuća s prizvukom drevne Grčke ima u sebi retro štih, drugim riječima svaki je model po nečemu poseban te se ističe po jedinstvenom dizajnu. U Hrvatskoj su se počeli reklamirati i prodavati tek prošle godine, a već dugi niz godina ova se obuća može pronaći online gdje vrše dostavu po cijelome svijetu. Calpas Handmade

Ako tražite za sebe obuću koja vam neće dosaditi već naredne sezone, vrijeme je da zavirite u njihovu službenu web trgovinu www.calpasshop.com. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

 

#unikatna IGRA DARIVANJA

U suradnji s Calpas, jednu sretnicu nagradit ćemo predivnim ljetnim sandalama. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatnih ljetnih sandala domaćeg brenda Calpas je Vanja Dereh. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Calpas Handmade