Promo

Bye Bye school party poznatog dječjeg brenda kao uvertira u dugo toplo ljeto!

PR 15. lipnja 2019.

Popularni francuski lanac dječje odjeće Orchestra pozdravio je školsku godinu i malim i većim šminkerima zaželio duge, modne i zabavne ljetne praznike

Kakve haljinice nositi na plažu, a u kojima šetati rivom? Koje su idealne odjevne kombinacije za male i velike dječake koji vole bermude i majice s natpisom?

Na sva ova i brojna druga modna pitanja odgovore su dobile i poznate mame Mirna Medaković Stepinac, Barbara Vicković, Daria Lorenzi i Olga Pakalović koje su stigle u Orchestru kako bi uz pomoć stilistice Alme Premerl Zoko odabrale outfite za dugo toplo ljeto.

Nova kolekcija francuskog modnog brenda Orchestra bila je inspirativna za sve. U fokusu su trendy boje poput žute, zelene i koraljne, krojevi koji nalikuju na one koje nose odrasli, ali i praktična rješenja, popularni Orchestra kompletići koji omogućavaju šik look i u opuštenim trenucima. Kako bi bili spremni za ljeto, mališanima je Orchestra pripremila i prekrasan plažni program s velikim izborom kupaćih kostima i pripadajućih detalja.

 

Što su odabrali mali šminkeri?

Preslatka Gala, kćer glumice Olge Pakalović zablistala je u novoj žutoj haljinici, koje su kao tema poslužile i mami Mirni Medaković da s Almom iskombinira slične, a opet različite outfite za male blizanke Zoru i Kaju koje već ljetuju s bakom i djedom na moru.

Mame sinova- Barbara Vicković i Daria Lorenzi pazile su više na praktičnosti u odijevanju svojih frajera. Barbarin Matija obožava mekane bermude uz koje je Alma kombinirala majice s natpisom, a presladak Tin za svoje ljetne izlaske odabrao je mekani traper.

Kako je sunce jako, a klinci vole ljeto provoditi vani, važna je zaštita osjetljive dječje kože. U Afrodita beauty korneru predstavljeni su ovoljetni proizvodi za sunčanje za djecu, ali i hit proizvodi za mame poput Natural Marmelade koja nosi certifikat 99%prirodna receptura.

Photos by: Nikola Zoko