FOTO by Instagram @burgerkingbr / @ukfoodiefinder

Dom

Burger King podlegao Barbiemaniji! Biste li kušali novitete u ružičastom izdanju?

Daria Lovrić 17. srpnja 2023.

Barbie dominira ovo ljeto na svim poljima!

Ususret izlasku filma Barbie s Margot Robbie i Ryanom Goslingom u glavnoj ulozi, većina brendova svoje je artikle posvetile kultnoj lutki koja je obilježila naše djetinjstvo. Još dok smo bile male djevojčice Barbie za nas bila idol i sanjale smo da živimo u takvoj kući, imamo prekrasnu kosu, odjeću i obuću.

Sada kada je film napokon stigao u kina, Barbiemanija ne jenjava, a popularna lutka i Barbie motivi krase kolekcije modnih brendova, home dekor i jelovnike naših omiljenih lanaca hrane i pića.

Burger King lansirao je limitiranu Barbie seriju koja je u kratkom roku dobila epitet najfotogeničnijeg menija ovo ljeto.

Unutar Burger King asortimana u Brazilu tako možete pronaći “Pink Barbie Burger” s “ružičastim dimljenim umakom” i komadićima slanine. Navodno nije riječ o Pepto Bismolu, stoga samo možemo pretpostavljati kakvog je okusa.

Iako je riječ o normalnom barbecue umaku, moramo priznati da nam radi ružičaste boje baš i ne izgleda primamljivo.

U Barbie mealu, osim u Brazilu, možete uživati i u SAD-u. Uz klasične krumpiriće, eventualno bi kušali Barbie shake, s okusom vanilije i Nesquika-a te ružičastu krafnu.

Ljeto je u znaku Barbiecora, a možda Burger King noviteti pronađi svoj put i do naših restorana.