Moda

Bucket torba – najpoželjniji accessories u boji pistacija i vanilije po cijeni od 79,90 kuna!

Viktoria Šafranić 21. svibnja 2020.

Paraktične i povoljne, a prije svega neodoljive...

Prva polovica godine nije nimalo bila u skladu s našim očekivanjima. Svi veliki planovi koje smo imali odjednom su pali u vodu i na neko vrijeme morali smo se pozdraviti sa starim životom i prilagoditi situaciji.

No iza svake kiše dolazi sunce i iako nam se čini da je ova zaista dugo padala, sada joj se nazire kraj. Konačno imamo priliku ponovno se viđati s prijateljima, prošetati gradom, shopping centrom i lagano se vratiti svojoj svakodnevici.

Svaki od tih nezaboravnih trenutaka fashinistice će zasigurno ovjekovječiti prigodnim selfijem, stoga će nesumnjivo osmisliti i savršen look popraćen posljednim modnim trendovima.

Lepršave haljine, jeans, plisirane suknje, oversized košulje s puf rukavima, svi oni komadi koji su željno iščekivali izaći iz ormara ovog proljeća, moći će se pojaviti na gradskim ulicama i ostaviti dojam.

Uz chic outfit u kojem planirate zablistati možda već ove subote, poželjna je i stylish torbica koja će privlačiti poglede prolaznika, a istodobno uklopiti se uz odjevnu kombinaciju.

Bucket bag jedan je od najšarmantnijih accesoriesa u psljednje vrijeme, a model koje smo pronašli na službenoj stranici New Yorkera ističe se bojom vanilije i pistacija koje će trendseterice odmah prigrliti. Također, tu je i klasična crna torbica za sve koji prakticiraju jednostavnost.

Ono što nas je posebno zapanjilo je njihova cijena od 79,90 kuna. Ne sumnjamo da će s polica nestati brzinom munje pa kao va se zaista sviđaju (čak iako vam ne treba nova torba), naš savjet je čim prije se uputiti do najbliže NY trgovine.