FOTO by Darcy Rowlands/CONTENTbible

Zabava

Britanka muža pretvorila u sebe i postala viralni HIT!

Krešimir Šustić 22. travnja 2020.

Da li bi se vaš muž usudio na takav potez?

Situacija s pandemijom korona virusa polako se privodi kraju i uskoro ćemo kako se čini o karanteni pričati u prošlom vremenu, a to nas neizmjerno veseli. Dok smo izbezumljeno pratili svaku vijest koja nas je obavještavala o stanju, neki od nas su zabavljali ljubitelje društvenih mreža svojim idejama i tako nasmijavali do suza čitav svijet.

Vidjeli smo ljudsku kreativnost kojom su pojedinci kratili vrijeme u izolaciji, ali i ideje koje se nisu baš toliko proslavile. Sve u svemu pozitiva je prštala sa svih strana i to je ono što je bilo potrebno u trenucima kao što je ovaj.

Ovog puta pronašli smo jedan zanimljivi bračni par koji nas je oduševio načinom kako krati dosadu. Ženi je toliko dosadilo biti izoliranom da je odlučila preobraziti supruga, našminkajući ga u samu sebe.

Darcy je Samuela sređivala kako bi čim više ličio na nju, a bio manje sličan samom sebi. Dva sata depilacije voskom, četkanje, čupanje obrva, umetanje ekstenzija i oblikovanje šminkom izazov su za koji bi se malo koji muškarac odlučio, pogotovo kada je u pitanju objava za društvene mreže.

Iako je cjelokupni cilj videa bio preobraziti Samuela u sebe, Darcy je priznala da nije očekivala da izgled bude toliko uvjerljiv. Transformaciju možete pogledati ovdje:

https://vm.tiktok.com/7SCTd8/

Nadamo se da pored sebe imate nekoga koga možete nagovoriti na nešto takvo jer vjerujemo da su zabava i smijeh zagarantirani.