Njega kose

Brineta ili plavuša? Marijana Mikulić objavila sliku prije “mnogo blajha”!

Engineer 13. rujna 2018.

Glumica broji sitno do rođenja svog trećeg djeteta, a smisla za humor joj ne nedostaje!

Fejs izbacio uspomenu iz nekog prošlog života, prije weee godina, prije djece, prije mnogo kila i mnogo blajha“, našalila se na svoj račun glumica Marijana Mikulić koja ovih dana čeka trenutak kada će svoje treće dijete primiti u ruke.

Simpatična glumica, s pratiteljima je podijelila svoje trudničke dogodovštine i otkrila da se pod kraj trudnoće oprostila s pamćenjem i spretnošću te kako su nedavno imali lažnu uzbunu i pomislili kako će se sa svojim mališanom upoznati ranije no što su planirali.

Ipak, Marijana je na svom Instagram profilu pokazala i svoju odvažnu stranu te se prije dva mjeseca odlučila na drastičnu promjenu frizure pa je tako svoju dugu, smeđu kosu ošišala na kratko i ofarbala u plavo. Tu nije stala, već je napravila tzv.”tetovažu” na potiljku te otkrila da može biti i otkačena mama.

Kako sama kaže, da ljudi ne bi pomislili da je divljakuša s otkačenim frizurama, svoje je pratitelje počastila fotografijom “zaljubljenog pogleda u daljinu” u divnoj ružičastoj haljini s cvijećem u kosi. Malo je reći da su pratitelji ostali bez teksta, komplimenti su prštali sa svih strana. Uostalom, procijenite sami u kojem vam je izdanju Marijana draža; kao zavodljiva brineta ili otkačena plavuša?