Odjeća

Brend ‘Majica do jajca’ nagrađuje kreativnost s čak 12 personaliziranih majica!

Viktoria Mikulić 28. veljače 2018.

Tijekom ožujka, u suradnji s partnerom Majica do Jajca spremamo vam puno zanimljivih nagradnih natječaja!

U suradnji s brendom Majica do jajca, u narednih mjesec dana organizirat ćemo 12 nagradnih natječaja gdje će svatko imati priliku pokazati svoju kreativnost. Najoriginalnije poruke bit će nagrađene personaliziranim bijelim majicama, stoga se naoružajte humorom i pratite nas tokom cijelog mjeseca na našoj Facebook stranici, počevši od sutra.

 

###

Brend “Majica do jajca” u mogućnosti je otisnuti majicu s Vašim originalnim dizajnom. Dovoljno je samo da imate maštovitu ideju o tome kakav print želite i vrlo brzo ovaj iskusan i kreativan tim dizajnera to će vam i ostvariti. Print na Vaše majice radi se na digitalnom printeru, koji omogućava visokokvalitetan tisak i vrhunsku kvalitetu grafike u punom spektru boja. Majica do jajca

Majica do jajca

Nemojte se ograničavati sa stikerima i sitotiskom,  jer od sada možete imati sve što zamislite, bez ikakvih ograničenja u dizajnu. Izradite majice za Vašu tvrtku, obrt, klub ili kao prigodan poklon i uvjerite se u kvalitetu njihove usluge. Cijene su maloprodajne sa uračunatim PDV-om. Za veće narudžbe cijene variraju ovisno o količini.

Majica do jajca

Za detaljnije informacije te još više vizuala o ovom zanimljivom brendu, posjetite njihovu službenu web trgovinu majicadojajca.hr ili Facebook stranicu.