Zabava

Brčići i spojene obrve: Ova Dankinja pronašla je recept za eliminaciju loših spojeva

admin 22. veljače 2021.

Što kažete na ovu odluku?

Eldina Jaganjac jedna je od onih žena koja s frustracijom prihvaća običaje vezane za uklanjanje dlačica kod muškaraca i žena. 

Ova 31-godišnjakinja prestala je uklanjati dlake sa svoga lica od ožujka prošle godine, a kao rezultat tu maleni brčići i spojene obrve.

Iako Eldina nije niti malo zabrinuta oko svog izgleda najveći problem stvarali su joj pogledi muškaraca koji su je gledali kao da ima “treće oko“, no cilj njene inicijative je jednostavna eliminacija loših spojeva s muškarcima koji ne dijele njenu ideologiju dlačica.

“Prije no što sam odlučila pustiti dlačice živjela sam u svijetu u kojem je žena postavljena u okvir toga kako treba i mora izgledati. Živjela sam u svijetu u kojem je nezamislivo prije svakog izlaska srediti obrve, a odlazak u teretanu bez da obrijem noge bio je nemoguć. Vidjeti muškarca neurednih obrva i neobrijanog sasvim je normalno, no kada žena ima koju dlačicu viška odmah je etiketirana” – izjavila je Edina te objasnila svoj potez.

“Sada mi je mnogo lakše jer se više fokusiram na zadatke i ciljeve koje moram ostvariti, a manje na to kako izgledam i što pričaju ljudi koji mi ništa ne znače. Također, ovo je odličan način za eliminaciju svih muškaraca jer na prvu prepoznaš one koji te ne prihvaćaju. Iako je u početku bilo jako teško sada sam već navikla na čudne poglede i pokoji neugodan komentar, no ako je to najgore od svega ja sam zadovoljna svojom odlukom” – zaključuje Dankinja.