FOTO by Etsy

Dekor

Božuri u zvonu – prekrasan poklon za useljenje, rođendan, godišnjicu braka!

Viktoria Mikulić 07. srpnja 2023.

Unikatan poklon koji bi svakome izmamio osmijeh na licu...

Božur, jedan od najtraženijih cvjetova za vjenčani buket, za mnoge je vječna opsesija. Gdje god se nalazio, u vašem vrtu, na blagovaonskom stolu, na komodi ili pak kao dekoracija na nekoj važnoj svečanosti, oduzimat će pozornost svojim ljupkim izgledom.

Toliko je nježan da bi ga svatko poželio u svom domu. Božuri dolaze u nekoliko boja, poput ljubičaste, ružičaste bijele i crvene. Riječ je o proljetnom cvijetu koji simbolizira sreću, ljubav, prosperitet i ljepotu.

Za sve one koji toliko vole božure da bi ih najradije cijele godine voljeli viđati u svoja četiri zida, pronašli smo savršen home dekor u staklenoj kupoli. Ovi sušeni božuri izgledaju baš poput svježih, a o njima uopće ne morate brinuti ni zalijevati ih. Pronašli smo primjerke u bijelom, rozom i ljubičastom tonu.

Ovi božuri ispod zvona blistave unijet će elegantnu notu u vaš dom. Uz njih ćete u svakom godišnjem dobu imati osjećaj kao da su pred vama sunčani dani. Na neki način, ovi božuri produžuju prekratku sezonu ovog izuzetnog cvijeta.

Bez obzira je li nekome godišnjica braka, tražite poklon za rođendan ili useljenje, božuri su poklon s kojim ne možete pogriješiti. Na linku možete saznati više detalja o ovom divnom dekoru.