FOTO by Lesnina

Dekor

Božićno posuđe od 19,99 kuna unijet će dodatnu dozu radosti u naše kuhinje

Krešimir Šustić 02. prosinca 2020.

Blagdanski stol će biti bogat ovim šarmantnim primjercima

Ušli smo u dio godine koji nam je u sve segmente života unio dašak blagdanske čarolije.

Gradske ulice, trgovi i parkovi su prije nekoliko dana zablistali u milijunima šarenih lampica koje su donijele dozu radosti u ovo tmurno pandemijsko doba.

Samim time, u nama se budi velika želja zbog koje imamo potrebu urediti naše životne prostore i unijeti dodatan osjećaj topline i svečanog toucha.

Srećom, bogata ponuda raznih trgovina kućnim potrepštinama nam omogućuje da domovi poprime pravo božićno ruho zahvaljujući velikom broju prigodnih dekoracija.

Osim kuglica za bor, dekorativnih predmeta s motivima adventa, vjenčića i ostalog, posebno se ističe posuđe kojim ćemo obogatiti izgled blagdanskog stola i kuhinja.

U potrazi za upečatljivim primjercima, naletjeli smo na pregršt zanimljivih kojima je iskreno govoreći, uistinu teško odoljeti.

Tako možemo vidjeti preslatke šalice s likom Djeda Božićnjaka uz koje ćemo uživati u toplim napitcima, kao i posluživaonike na koje ćemo servirati slasne slatke i slane delicije.

Tu su i zdjelice iz kojih možemo doručkovati omiljene čokoladne žitarice te neodoljiva posuda za kekse koja će se svidjeti i samom Djedu Božićnjaku.

U nastavku slijedi galerija s našim favoritima iz Lesnine koji će nam unijeti dodatnu dozu veselja te nam ovogodišnje blagdane učiniti nezaboravnima.