FOTO by sterback.com

Dekor

Božićni praščić i medvjedići naše su omiljene blagdanske dekoracije

Mia Vodopija 26. studenoga 2021.

Volimo neobične i zanimljive božićne dekoracije!

Napokon smo na kraju studenog, što znači da je vrijeme da naše božićne pripreme postanu intenzivnije. Vrijeme je da napišemo popis svih onih koje ćemo darivati, kao i popis kolačića i slanih delicija u kojima ćemo uživati.

Sada također trebamo pregledati sve naše ukrase od prošlih godina i vidjeti čega ćemo se riješiti, a što ćemo upotrijebiti i ove godine. Božić je tradicionalno doba kada se okrećemo crvenoj, zelenoj, plavoj, zlatnoj boji i onima sličnih nijansi.

Borove kitimo modernim (i ponekad minimalističkim) kuglicama, dok nam je stan pun božićnih patuljaka i/ili gnomova, koji su kod nas relativno nedavno postali popularna blagdanska dekoracija. Ako želite nešto uistinu novo i neviđeno, možete u vašem dvorištu, terasi ili pak u dnevnoj sobi staviti dekoraciju koja će mnoge nasmijati ili raznježiti.

Govorimo o svjetlećem božićnom praščiću, patki i medvjedima. Otkačeni i smiješni, pogotovo ružičasto svjetleće prase sa šalom u klasičnim crveno-zelenim bojama Božića. Ono također ima i crvenu kapu Djeda Božićnjaka na jednom uhu.

Uvjerene smo da ćete se zaljubiti i očarati dubokim crnim pogledom blagdanskog praseta koje će vas svojim LED lampicama zabavljati dugo u noć. Ovaj nejestivi praščić može biti vaše za $39.99 na ovom LINKU.

Patka i pačić, kao prvi životinjski roditeljski duo, također su obučeni u šalove, a mogu biti vaši po cijeni od $39.99, koje možete nabaviti OVDJE.

Drugi roditeljski duo, medvjedica i njezino mladunče, izgledaju kao da su ispali iz Coca Cola reklame. Nabavite ih putem ovog LINKA po cijeni od $59.99.

Uživajte u vašim novim zanimljivim dekoracijama!