FOTO by H&M

Dom

Božićni kostimi za naše najslađe njuškice obogatili H&M kolekciju!

Daria Lovrić 26. listopada 2023.

Stigli noviteti kojima ne možemo odoljeti! Koji izabrati?

Zašli smo duboko u jesen koja najavljuje čaroliju blagdana. Uz najnovije kolekcije omiljenih brendova već polako osjećamo uzbudljivu blagdansku groznicu, tražeći savršene odjevne komade i modne dodatke koji reflektiraju najveselije doba godine.

H&M božićni kostim za pse – 22,99 €
H&M božićni kostim za pse – 20,99 €

Osim reorganizacije ormara i kupnje dekoracija za dom, naše vjerne njuškice također zaslužuju nekoliko iznenađenja. Oni su naša omiljena dlakava bića koja jednostavno žude za ljubavlju, uvijek spremni vratiti nam dvostruko više.

H&M božićni kostim za pse – 25,99 €
H&M božićni kostim za pse – 20,99 €

Upravo zato, odlučili smo da zaslužuju samo najbolje od nas. Baš kao što pažljivo biramo nove kaputiće, čizme i pletene haljine za sebe, tako biramo i posebne komade za naše njuškice.

H&M božićni kostim za pse – 12,99 €

H&M je poznati high street brend u čije su kolekcije uvijek dobrodošli primjerci za ljubimce. O njihovim zimskim džemperima smo već pisali, a sada je vrijeme da vam predstavimo najslađu božićnu kolekciju za pse.

H&M božićni kostim za pse – 25,99 €

Unutar asortimana pronaći ćete pletene džempere raznoraznih božićnih motiva te posebne kostime nalik božićnom drvcu, Djedu Božićnjaku i sobu Rudolphu.

H&M božićni kostim za pse – 25,99 €

Ipak, naš favorit je predivna leptir mašna od baršuna u crvenoj boji. Ovaj festive primjerak ima podesivi remen na kopčanje što olakšava nošenje, stavljanje i skidanje i idealan je za božićno fotografiranje ili kao modni dodatak za božićni ručak s voljenima.

H&M božićni kostim za pse – 9,99 €

Ovi preslatki setovi su više od obične odjeće, a svog favorita pronađite putem H&M web trgovine.