FOTO by Cropp / House

Dekor

Božićni grijači dolaze u obliku najšarmantnijih termofora već od 69,90 kuna

Krešimir Šustić 11. studenoga 2020.

Plišani ljepotani bez kojih ne odlazimo na spavanje

Dolaskom hladnijeg vremena naše garderobe smo obogatili trendi komadima koji nam pomažu u borbi protiv niskih temperatura i omogućuju da bezbrižno obavljamo svakodnevne obaveze na otvorenom.

Tako smo iz ormara izvadili toplije pidžame koje nas griju dok spavamo, ali i deblje posteljine i dekice uz koje bezbrižno možemo sanjati najljepše snove.

69,90 kn

No ponekad nam jednostavno nije dovoljno nekoliko slojeva kojima se pokrivamo, pogotovo onima kojima su noge vječito hladne čak i kada se ušuškaju u postelju.

Srećom, za sve postoji idealno rješenje, pa tako i za spomenut scenarij koji nam se događa prilikom zimskih mjeseci.

69,00 kn

Mi smo svoje pronašli na web shopu brenda Cropp i potpuno se oduševili jer znamo da ćemo po povoljnoj cijeni naša stopala održavati toplima u svako doba noći.

Radi se o popularnim termoforima koji nam dolaze u obliku božićnih plišanih ljepotana bez kojih jednom kada ih probate nećete željeti zaspati.

69,00 kn

Silikonsku bočicu napunimo kipućom vodom, dobro je zatvorimo, te je umetnemo u šarmantnu pletenu ili fluffy futrolicu soba, Rudolpha ili preslatkog ljenjivca.

79,90 kn

High street brend nas je iznenadio ponudom ovih vodenih grijača u modernom ruhu koji su se koristili u doba naših baka kao najprigodnije sredstvo uz koje niske temperature nemaju nikakve šanse.