Handmade

Božićni asortiman domaćeg brenda ‘Pokloni Adore’ ostavlja bez daha!

Viktoria Šafranić 19. studenoga 2019.

Božićni ornamenti, personalizirane čizmice i adventski vijenci osvajaju na prvi pogled…

Ljetos smo predstavili domaći brend ‘Pokloni Adore’ čiji su nas unikatni proizvodi naprosto oduševili. Od slamnatih šešira, cekera, unikatnih šalica, okvira, fototapeta do preslatkih poklončića za najmlađe, unutar njihovog kreativnog asortimana pronaći ćete svog favorita za gotovo svaku prigodu.

Svaki proizvod poseban je na svoj način, no nama je najviše prirastao srcu novi, božićni asortiman. Najljepše vrijeme u godini je pred nama i već sada lagano razmišljamo o kućnom dekoru koji će upotpuniti naš ambijent.

Pokloni Adore unutar svoje blagdanske kolekcije imaju 3 proizvoda: adventske vijence, personalizirane čizmice i božićne ornamente.

Adventski vijenci jedinstveni su iz više razloga. Osim što su izrađeni podlogom od stiropora, posipani umjetnim snijegom i presvučeni umjetnim krznom, detalji poput staklenih kuglica, glittera, perja i ogledala čine ih najljepšim adventskim dekorom koji će svatko poželjeti imati na svome stolu.

Personalizirane čizmice toliko su preslatke da su nam iz ovog kreativnog tima šapnuli kako ih osobno naručuju čak i Sveti Nikola i Djed Božićnjak.

U ponudi su dvije vrste čizmica, modeli od baby paila i kombinacija mekanog galanterijskog PVC-a i baby paila.

Ono što će svakome izmamiti osmijeh na licu su personalizirana imena od glittera, tako da nema zabune oko poklona za Svetog Nikolu.

Treća, no jednako predivna dekoracija je unikatni božićni ornament. Bez obzira želite li profil, fotografiju djeteta ili možda ornament sa svim imenima članova obitelji, uz print na laganom forex materijalu i neizostavan glitter, ovog ćete Božića imati poklon za pamćenje.

Ako su i vas jednako osvojili blagdanski noviteti domaćeg brenda Pokloni Adore, za detaljnije informacije i cijene posjetite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

#personalizirana IGRA DARIVANJA

U suradnji s domaćim brendom Pokloni Adore, darujemo 4 osobe s personaliziranom čizmicom ili božićnim ornamentom. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice božićnih ornamenata s potpisom domaćeg brenda Pokloni Adore su Leonora Brozović i Matea Kuveždić, a dobitnice personaliziranih čizmica su Antonija Kolar i Ružica Palm. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.