FOTO by Ginger Ray / Amazon

Dekor

Božićne daske idealne za sireve, orašaste plodove i sušeno voće!

Viktoria Mikulić 15. prosinca 2023.

Sob, božićno drvce, mjesec i sob samo su neki od motiva koji nas asociraju na najljepše doba u godini…

U iduća dva tjedna, često ćemo biti okupljeni za blagovaonskim stolom. Blagdani su vrijeme mira i druženja s najmilijima, kao i isprobavanja omiljenih delicija. Svatko od ukućana zasigurno je zadužen za određeni kulinarski dio, netko će pripremiti predjelo, netko će biti master chef za glavno jelo, dok će oni sladokusci zasigurno odabrati pripremu deserata, a neki će se pobrinuti za piće.

Ne znamo imate li kakav plan oko dekoriranja blagdanskog stola, no mi smo pronašli jedan detalj koji čini razliku i uz koji će vaš stol u trenu poprimiti božićno ruho. Riječ je o daskama koje ne predstavljaju samo zadivljujući kuhinjski pribor, već i božanstven home dekor. Ove daske stvorene su za posluživanje mekih i tvrdih sireva, orašastih plodova, sušenog voća ili začinskog bilja.

Osim što su praktične, jedan od glavnih razloga zašto ih trebamo imati u svom domu je njihov dizajn. Ove daske dolaze u raznim oblicima poput rogova poznatog Rudolpha, snjegovića, božićnog drvca i mjeseca a mi se ne možemo odlučiti koja je ljepša.

U nastavku pogledajte naše favorite zajedno s cijenama:

€16.97
€14.23
€13.99 / €11.18
£12.99
€43.83
£9.99
€38.26
€33.90