Moda

Boja vanilije, baby blue i puderasto roza – Tommy Hilfiger ljetne natikače naša su modna opsesija!

Viktoria Mikulić 23. travnja 2024.

Nosili bismo ih od jutra do večeri...

Mnogi se pitaju je li antilop prikladan za nošenje u ljetnim danima?

Cilj je u ljetnim mjesecima osjećati se lagano i prozračno kako bi se spriječila vrućina, stoga je dobro znati da je antilop najlakša i najmekanija vrsta kože. Antilop je delikatnija tkanina u usporedbi s drugim kožnim pandanima, telećom kožom i lakiranom kožom.

Čak se i preporučuje nositi antilop u toplijim mjesecima, jer je malo vjerojatno da će biti uništen kao što to može zimi zbog snijega i soli.

Trik je usredotočiti se na svjetlije boje, kao što su nude i pastelne nijanse. U toj kombinaciji tkanina postaje savršena, ako ne i poželjna kao ljetna spona.

Tommy Hilfiger nas uvijek oduševi novitetima, osobito modnim dodacima poput torbica i obuće. Američki brend šarmirao nas je novim ljetnim natikačama od antilopa koje dolaze u tri boje, nježnoj rozoj, baby blue i bež nijansi.

Nosili bismo ih od jutra do večeri jer se svojim profinjenim dizajnom s lakoćom uklapaju u ljetne lookove, od haljinica, kupaćih kostima, vrućih hlačica, kaftana i kombinezona.

Kvaliteta ovog modnog brenda je neupitna, stoga ne sumnjamo da ćete ih nositi godinama. Njihova cijena iznosi €109.90, a pronaći ih možete u Tommy Hilfiger trgovinama ili putem njihovog online shopa.