FOTO by Zara HOME

Dekor

Blagdanski ukrasi s perjem unose glamur 20-ih u vaš interijer!

Daria Lovrić 13. studenoga 2023.

Efektni primjerci sa zlatnim detaljima su sve što trebamo!

Ljubav prema božićnim ukrasima proizlazi iz tradicije, emotivnih veza i same čarolije blagdana. Ukrasi poput lampica, kuglica, vjenčića, anđela i raznoraznih figurica kao što su Djed Božićnjak, orašari i medenjaci simbolični su predstavnici radosti, nade i topline tijekom blagdana.

Božićni ukras s perjem 1
Božićni ukras s perjem – 18,99 €

Oni nas podsjećaju na djetinjstvo, na sretne trenutke provedene s obitelji i prijateljima tijekom božićnih proslava. Ukrasi stvaraju posebnu atmosferu u domu, čineći ga toplim i ugodnim mjestom gdje se okuplja obitelj.

Božićni ukras s perjem 2
Božićni ukras s perjem – 6,49 €

Dopustite svojoj kreativnosti da procvjeta ove blagdanske sezone dok razmišljate o ukrašavanju svog božićnog drvca ili ulaznih vrata. Bez obzira želite li otići tradicionalnim putem sa živopisnim i upečatljivim ukrasima ili se odlučiti za minimalistički ili glamurozan pristup, izbor je vaš.

Božićni ukras s perjem 2
Božićni ukras s perjem – 8,99 €

Iako dugogodišnja tradicija ukrašavanja uključuje klasične kuglice u tipičnim bojama poput crvene, bijele, zlatne, srebrne ili zelene boje, možda je sada vrijeme za nešto sasvim drugačije.

Glamurozno perje doživjelo je svoj veliki povratak u svijet mode, ali preuzima vodstvo i u uređenju interijera. Zara HOME lansirala je prekrasne blagdanske ukrase s perjem koje će zavoljeti ljubitelji glamura, ali i minimalističkog stila uređenja.

Božićni ukras s perjem 3
Božićni ukras s perjem – 34,99 €

Osim ornamenata za božićno drvce u obliku vjenčića i šišarki poznati brend lansirao je efektan vijenac od perja ukrašen zlatnim šljokicama.

Ovi upečatljivi primjerci savršeno će se uklopiti uz druge ornamente koje već posjedujete i u vaš dom unijeti notu glamura. Svoje favorite potražite putem linka.