FOTO by Zara Home

Dekor

Blagdanski favorit: Zara Home LED lampe u obliku božićnih poklona!

Viktoria Mikulić 25. listopada 2023.

Vjerujemo da će se rasprodati u trenu…

Kada poželimo nešto posebno za svoj dom, Zara Home je naša prva postaja. Iako su cjenovno skuplji od mnogih drugih home brendova, njihov asortiman odiše nevjerojatnom sofisticiranošću, stoga si barem jednom godišnje priuštimo sitnicu.

Ponekad je to vaza, ponekad miris za dom ili jastučić, a trenutno ususret božićnom razdoblju, za oko nam je zapela svjetiljka u obliku božićnog poklona kojoj naprosto ne možemo odoljeti.

Kroz nekoliko tjedana, bacit ćemo se u potragu za blagdanskim dekoracijama i ornamentima, a jedan od onih koji će zasigurno osvijetliti interijer i pružiti mu notu topline je ovaj cozy novitet. Svjetiljka u obliku poklona dolazi u tri dimenzije. Najljepše će nabaviti čitav set, no ako se odlučite za jednu, onda definitivno birajte najveću.

Ovi LED primjerci dolaze u bijeloj boji s motivima zvjezdica iz kojih dopire svjetlo, a krasi ih baršunasta mašna crvene boje, prepoznatljiva božićna dekoracija.

Lampe možete postaviti na noćni ormarić, komodu, na blagovaonski stol kao stylish dekor tijekom blagdanskih večera, a također i ispod božićnog drvca.

Ove chic keramičke lampe dostupne su unutar Zara Home web trgovine. Najveća košta 18,99 eura, srednja lampa iznosi 10,99 eura, dok ona najmanja, šećer na kraju košta 8,99 eura. Ako zaista želite ove lampe u svom interijeru, onda biste ih odmah trebali ubaciti u košaricu.