FOTO by Stvari krasne

Zabava

Blagdanske “boozy” kuglice s potpisom hrvatskog brenda “Stvari krasne”!

Viktoria Mikulić 23. studenoga 2021.

Poznajete osobu kojoj prosinac ne prolazi bez nazdravljanja? Onda je ovo savršen blagdanski poklon!

Još nas nekoliko dana dijeli do famoznog prosinca. Kada kažemo „famozan“ definitivno ne mislimo da smo ga precijenili jer posljednji mjesec u godini doista je nešto jedinstveno. Bez obzira koliko vani bilo stupnjeva, jesmo li pretrpani obvezama na poslu, gužvama na cesti i u trgovinama, sve nekako lakše podnosimo.

Mir u duši i osmijeh prisutni su u svakom danu tijekom predblagdanskog i blagdanskog doba. Što god nam netko napravio, ne obaziremo se previše već se prepuštamo božićnoj čaroliji, Adventu, mirisima cimeta, klinčića, pite od jabuke i uživanju s našim najmilijima.

Ako Božić nešto donosi, onda je to zajedništvo. Umatanje božićnih poklona i ukrašavanje doma i dvorišta blagdanskim dekoracijama čini nas sretnijima, mnoga su istraživanja isto dokazala. Sigurni smo da tijekom Adventa volite otići na kuhano vino, gin ili nešto žešće s vašim najboljim prijateljicama, boljom polovicom i slično.

Mi smo upravo pronašli savršeno upakirani da s potpisom hrvatskog brenda “Stvari krasne”, koji je rezerviran za sve ljubitelje ‘boozy’ napitaka.

Alkohol u ovom obliku zaista izgleda dražesno i ne možemo odoljeti ovim prozirnim kuglicama od pleksiglasa koje su upotpunjene mini bočicama popularnih pića.

Svaka je ukrašena i kuglicama koje podsjećaju na snijeg, kao i šarmantnim mašnama. Ove kuglice možete pronaći unutar asortimana domaćeg brenda „Stvari krasne“ koji donosi za svakoga ponešto. Sigurni smo da već na umu imate osobu koju bi ovakav poklon oduševio, a pritom i vas kada biste vidjeli njezin širok osmijeh na njezinom licu.

U ponudi se mogu pronaći i baršunaste kuglice za sve koji cijene profinjenost, a nas su posebno osvojile one u puderasto rozoj i kraljevsko plavoj nijansi koje će plijeniti pažnju na božićnom drvcu.

Ako su i vas jednako zaintrigirale božićne kuglice, naručiti ih možete još danas putem društvenih mreža Facebook i Instagram.