FOTO by Birkenstock

Obuća

Birkenstock lansirao božićne natikače u crvenoj i plavoj nijansi!

Antonija Andabak 29. studenoga 2021.

Vrijeme je da razmazite svoja stopala!

Bilo da obožavate po stanu ili kući hodati u najpufastijim papučama ili pak u natikačama, valja imati na umu da naša stopala zaslužuju obuću visoke kvalitete, bilo da je riječ o natikačama, tenisicama ili čizmama na petu. Stopalima se najčešće i ne pridaje toliko pozornosti no mnogi zdravstveni problemi kreću upravo od njih, osobito onih vezanih za zdravlje kralježnice.

Tog je zdravstvenog segmenta itekako svjestan njemački brend Birkenstock čije modele natikača ili volite ili ne, sredine nema.

Srećom, Birkenstock godinama broji samo veći broj obožavatelja koji broje i nekoliko pari natikača otvorenog tipa. Ovih dana iznenadio nas je apsolutno prekrasnim primjercima iz božićne edicije čime bi s nogu mogao oboriti i one koji bi im konačno rekli “da“!

Njihovi najpoznatiji modeli natikača osvanuli su u divnim festive Midnight Blue i Maroon nijansi, odnosno tamnoplavoj i tamnocrvenoj boji!

Osim što su poznati po svojim oblikovanim putenim potplatom, novolansirani modeli kao stvoreni su za one koji mnogo vremena provode u pokretu, bilo da obavljate sitne zadatke po kući ili često imate goste, stoga se kao svaka domaćica ustajete više no drugi!

Konkretno, izdvojili smo model s tri remenčića koji nudi odličnu fiksaciju stopala i maksimalnu udobnost što dakako, trebamo narednih mjesec dana kada ćemo i više vremena provoditi uređujući dom i pripremajući bogat blagdanski stol. Sofisticiran izgled natikača svakako će upgrade-at vaš izgled, neovisno o tome hodali vi u pidžami ili se dotjerali za posebne kućne prilike

Birkenstock Florida model, izrađen je od finog vanjskog materijala te anatomski oblikovanog gazišta što će blagotvorno djelovati na vaša stopala i cijelo tijelo, znatno smanjujući umor i natečenost stopala.

Mi ovim tamnocrvenim i plavim natikačama dajemo zeleno svjetlo za svečane dane koje dolaze, a iste bi se mogle u pravo vrijeme naći i pod borom, nikad se ne zna! Cijena istih jest 748,00 kuna i možete ih naručiti OVDJE.