FOTO by WineGrasp

Dom

Bilo kuda, ovaj držač za vino ponesi svuda!

admin 23. prosinca 2020.

Možete u parku, na klupi il' u jarku...

U vremenu kada nam razni gadgeti olakšavaju svakodnevicu, učestali problem kupovine tih istih gadgeta jest njihova visoka cijena, no što kada se na tržištu pojavi oprema koja će vam malo olakšati život- po povoljnoj cijeni?

Upravo se jedan kuhinjski gadget pojavio u pravo vrijeme da nam uveseli druženja u blagdansko vrijeme! Riječ je o držaču za čaše sa stalkom, odnosno – za čaše za vino koje će raspametiti obožavatelje tamne i svijetle kapljice.

Slogan proizvođača za taj proizvod glasi otprilike ovako: „Prestanite zalijevati travu svojim vinom!“ i doista je istinit, osobito ako uzmemo u obzir druženja u prirodi pri kojima svoju čašu ostavljamo po svuda, a nerijetko se sadržaj prolije po stolu, travi, mobitelu…nastavi niz.

Handy gadget sada možete jednostavno spremiti u torbicu i ponijeti na druženje – bilo na zatvorenom u krugu obitelji ili na otvorenom u prirodi. Ovaj će držač biti vaša desna ruka pri pridržanju čaše koju prigodno naravno, možete napuniti i šampanjcem za proslavu Nove godine!

Nađete li se na balkonu, držač pričvrstite na ogradu ili stolac s naslonima za ruke i uživajte u chit-chatu sa svojim prijateljima.

Od kada ovaj gadget dođe u vaše vlasništvo, više nećete morati paziti hoće li biti mjesta za vašu cugu i gdje je uopće vaša čaša, te samim time smatramo da je ovo idealan poklon koji ćete naravno nabaviti čim prije!

WineGrasp ovih dana ima akciju dva držača za cijenu jednog, te iste možete nabaviti za otprilike 130 kn, a isporuka se vrši i u Hrvatsku!