FOTO by LinkedIn @vladanatanasijević

Zabava

Billboard o kojem svi pričaju!

admin 14. lipnja 2023.

Jedna je majka...

Ako na svijetu postoji jedna osoba koja bi za nas išla na kraj svijeta onda je to majka. Ona je tu za nas i u dobrim i u lošim trenucima i na nju se uvijek možemo osloniti. No iste te majke su i naši najveći kritičari. Uvijek će nam nešto prigovarati i zanovijetati, a to se posebno odnosi kada su škola i učenje u pitanju.

Bilo da ste učenik od deset godina ili student od dvadeset godina uvijek budite spremni na onu dobru staru – “odi učit“. No ponekad vas to toliko naživcira da ulazite u prepirke koje obično završe rečenicom “Ništa od tebe”.

Jedna majka toliko nije vjerovala da će joj sin završiti fakultet da je na kraju, kada ga je on završio, bila primorana objaviti billboard isprike.

Ispričavam se sinu Marku što nisam verovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica.” Mama Dijana.

Foto: Linkedin @vladanatanasijević

Očito je u pitanju bila neka oklada, ali sigurni smo da je sin Marko, motiviran majčinim prigovaranjem o neuspjehu, odlučio uzeti stvar u svoje ruke i dokazati suprotno.

Kako navodi Telegraf.rs billboard je objavljen na Dedinju u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića. Nadamo se da se ova majka na teži način uvjerila da uvijek trebamo vjerovati u našu djecu, ma koliko god šanse bile protiv njih.