Obuća

Bijele i crne gležnjače za djevojčice s Mickey Mouse siluetom!

Antonija Andabak 22. studenoga 2021.

Oba para dolaze s Reserved potpisom!

Mnoge će mame ovih dana za svoje djevojčice tražiti savršen poklon pod bor, naravno, one mame koje ne vole nikakvu gužvu pred sam blagdan, a ujedno žele u miru pogledati koga s čime iznenaditi.

Iako valja ostati skroman i ne pretjerivati s kupovinom poklona, djeci ne možemo odoljeti, osobito onoj koja jedva čekaju vidjeti poklone ispod bora pošto je to poseban doživljaj svakom od njih.

Obuća je ovih dana nešto čime ne možete pogriješiti, osobito ako tražite pomodne i dovoljno kvalitetne da se ovu sezonu pokažu u najboljem svjetlu, jer dječja nogica ionako raste pa će iduće godine za njih izaći nešto sasvim drugo, no u jedno smo sigurno – ništa neće proći bez Mickey Mousea!

Gležnjače s aplikacijom Mickey Mouse – 249,90kn

Na webshopu Reserved oduvijek je postojao bogat izbor odjeće i obuće s likom Mickey Mousea i nerijetko smo o istima i pisali te mnoge inspirirali da naruče svoj primjerak. Ovoga puta na red su došle klinceze koje idu u korak s trendovima te bi rado nosile gležnjače u bijeloj i/li crnoj boji, ovisi o tome koje joj se više sviđaju!

Bijele gležnjače Mickey Mouse – 249,90kn

Crne su doista posebne u lakiranoj varijanti s vezicama do gležnjeva, dok je aplicirana silueta Mickey Mousea ispunjena sitnim i raznobojnim detaljima koje se kao konfete pomiču pri hodanju.

Obuvaju se na patentni zatvarač sa strane, imaju robusniji potplat te se mogu nositi po suhom i mokrom vremenu. Njihova cijena je 249,90 kuna i mogu se kupiti ovdje.

Gležnjače s aplikacijom Mickey Mouse – 249,90kn
Gležnjače s aplikacijom Mickey Mouse – 249,90kn

Kao kontrast gore spomenutim gležnjačama, dolaze doista preslatke bijele Reserved čizmice s vrlo suptilnim detaljem u obliku Mickey Mousea.

Bijele gležnjače Mickey Mouse – 249,90kn
Bijele gležnjače Mickey Mouse – 249,90kn

Jednostavnijeg izgleda zajedničko im je obuvanje na bočni patentni zatvarač te deblji potplat.

Bijela kao osjetljiva boja nije idealna za sve vremenske uvjete, no sigurni smo da će se Vaša klinceza snaći i stilizirati ih s haljinicama i suknjicama. Njihova cijena je 249,90 kuna i možete ih kupiti ovdje.