FOTO by IMDb

Film

Big Little Lies – sve je spremno za početak snimanja 3. sezone

admin 15. siječnja 2024.

Izjava Reese Witherspoon oduševila je sve fanove!

Popularna drama “Big Little Lies” temeljena na istoimenom romanu Liane Moriarty iz 2014. u vrlo kratkom vremenu stekla je velik broj gledatelja, a premijerno je prikazana u veljači 2017. godine.

Druga sezona serije završila je 2019. godine i od tada obožavatelji čekaju novosti o početku snimanja treće sezone. Nicole Kidman, jedna od glavnih zvijezdi, još je davne 2020. godine izjavila da se nada kako će se ekipa uskoro okupiti i da će se krenuti dogovarati oko realizacije.

Big Little Lies treća sezona
Foto: IMDb

U isto vrijeme šef HBO-a Casey Bloys također je izjavio da je snimanje treće sezone u planu, samo što se radi o projektu u kojemu sudjeluju popularna imena koje treba dovesti u isto vrijeme na isto mjesto i to za sada čini najveću prepreku.

Big Little Lies treća sezona
Foto: IMDb

Krajem prošle godine Nicole Kidman opet je izjavila kako je tim dogovorio početak suradnje, samo se trebaju još posložiti neke stvari, no njezina kolegica Reese Witherspoon ovih je dana dala još veći tračak nade, potvrđujući da je dugoočekivana treća sezona u pripremi.

Nicole i ja u posljednje vrijeme puno radimo na tome” – izjavila je za Variety prošlog tjedna na dodjeli Zlatnih globusa.

Big Little Lies treća sezona
Foto: IMDb

Serija u kojoj su također glumile Shailene Woodley, Zoë Kravitz i Laura Dern prati skupinu bogatih mladih žena u Kaliforniji. No sve se mijenja kada se u njihovom idiličnom gradiću dogodi ubojstvo koje će imati dalekosežne posljedice.

Big Little Lies treća sezona
Foto: IMDb

Nadamo se da će uskoro krenuti dugoočekivano snimanje i da ćemo opet imati prilike uživati u napetim trenutcima popularne serije.