Handmade

Beyla Jewelry – inspirativan nakit koji nosi jedinstvene poruke!

Viktoria Mikulić 19. prosinca 2017.

Svakom detalju posvećuje se posebna pažnja kako bi se osoba koja ga nosi uistinu osjećala unikatno!

Beyla Jewelry – Osnivačica brenda Beyla Jewerly, priznala nam je kako je nakit oduvijek bio njezina velika strast. Prvenstveno je većinu toga izrađivala od bračkog kamena, a sada koristi i brojne druge materijale poput safira, rubina, emeralda, srebra, perli, nehrđajućeg čelika i ostalih raznih metala.

Beyla Jewelry

Iako se izradom nakita bavi već više od 10 godina, prije nešto više od godinu dana došla je na ideju o stvaranju unikatnih ogrlica i narukvica koje bi ljudima poslužile kao motivacija za sreću. Ova kreativka htjela je napraviti nešto drugačije, odnosno nakit koji bi i sama rado nosila, a da se pritom ipak ističe od ostalih.

Osmislila je nešto jedinstveno tako da svaki put kada osoba pogleda u svoj modni dodatak, osjeti se posebno, ljepše. Dosjetila se odlične ideje, inspiracijskih medaljona koje kombinira s narukvicama od bračkoga kamena, srebra, poludragog i dragog kamena, a same pločice su izrađene od nehrđajućeg čelika. Svaki od njih nosi određenu poruku, ovisno o osobnosti osobe koja ga nosi ili o određenoj svečanoj prigodi u nečijem životu.

Beyla Jewelry

Npr. ako ste kuma na vjenčanju prijateljici ili vam se sestra udaje, vjerujemo kako biste joj na njezin najvažniji dan u životu htjeli pokloniti uspomenu za cijeli život. Beyla Jewelry u svojoj ponudi ima narukvice s natpisom ‘Forever friends, always sisters’ kao idealan dar koji će vaša prijateljica ili sestra zauvijek pamtiti.

Beyla Jewelry

Tu su još zanimljivi natpisi poput ‘Choose joy’, ‘Never stop looking up’, ‘Dreams do come true’, ‘Good things take time’ i još mnoge druge inspirativne poruke.

Beyla Jewelry

Jedna čarobna poruka koja je nama posebno prirasla srcu je ona upućena novorođenčadi ‘Your first breath took mine away’, a sigurni smo da će svakoj majci oduzeti dah.

Beyla Jewelry

Upravo je izašla i posebna kolekcija od srebra koja se sastoji od ogrlica i narukvica sa srebrnim pločicama u obliku anđela, srca, djeteline i slično. Ova linija odiše minimalističkom elegancijom, što je danas veoma traženo.

 

Na kraju dana, svakome od nas je potrebna topla riječ, malo nježnosti i podrške, no ponekad drage osobe koje volimo nisu tako blizu. Ali bez obzira na to što naši najbliži u datom trenutku možda nisu neposredno uz nas, ovaj nakit s dušom uvijek će vas vezati i sam pogled na njega učinit će ih bliže našim srcima…

Za detaljnije informacije o unikatnom nakitu Beyla Jewelry, posjetite njihovu Facebook stranicu ili Instagram profil.

 

#prijateljska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Beyla Jewelry, jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnom srebrnom narukvicom s jedinstvenim natpisom ‘Forever friends, always sisters’ . Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica srebrne narukvice s natpisom ‘Forever friends, always sisters’ je Filipa Obranić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.