Make-up

BelCro flowers – cvjetni aranžmani koji će vam uljepšati dan!

Viktoria Mikulić 11. listopada 2017.

Obožavate cvijeće, posebice ruže? Onda ih tek zamislite u elegantno pakiranim kutijicama

BelCro cvjetni aranžmani – Iako cvijeće ne potraje vječno, nema osobnijeg poklona za ženu od ruže. Navikli smo ih viđati omotane u papir, u buketima koji će zasigurno uvijek zadržati svoju čar. No ono što je zadnjih godina posebno osvojilo pripadnice ljepšeg spola su upravo moderne kutijice, koje su definitivno zauzele zavidnu poziciju na tržištu kada govorimo o pakiranju.

BelCro flowers je tvrtka koja nikada ne zaostaje za trendovima, stoga u njihovoj bogatoj ponudi možete pronaći luksuzne aranžmane cvijeća u brandiranim kutijama.

BelCro cvjetni aranžmani

Ono što je zanimljivo, oni umjesto fizičke lokacije imaju web shop gdje u udobnosti vlastitog doma, vrlo jednostavno i brzo možete naručiti željeni aranžman te pritom biti sigurni da će isti biti pažljivo zapakiran i dostavljen u dogovorenom terminu. U njihovoj ponudi uvijek možete pronaći bijele, crvene, žute i roze ruže, a ovisno o godišnjem dobu, dostupne su i druge vrste cvijeća.

BelCro cvjetni aranžmani

Ovom kreativnom timu je najvažnije saznati ponešto o osobi kojoj je poklon namijenjen, kako bi ona u potpunosti bila zadovoljna kada joj ovaj predivan dar stigne na adresu. To je jedan zabavan proces u kojem se bira boja cvijeća, oblik kutije i dodatni sitni detalji oko pakiranja.

BelCro cvjetni aranžmani

Odlično je što se na kutiju može ugravirati ime ili određena poruka, a za neke posebne prigode, kao što je npr. Dan žena, ovaj tim unutar poklopca kutije osmisli neku zanimljivu poruku za svakog kupca. Sretna dobitnica elegantne kutije s 9 ruža je Matea Ban. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

BelCro cvjetni aranžmani

Uz standardnu ponudu na njihovom web shopu, izrađuju i aranžmane po narudžbi, za one koji ipak žele nešto drugačije. Stoga, ako vam se po glavi mota maštovita ideja kako bi vaš cvjetni aranžman trebao izgledati, slobodno im se obratite s punim povjerenjem. Osim pojedinačnih narudžbi za svakodnevne kupce, tu je također mogućnost naručivanja za pravne osobe u većim količinama. BelCro cvjetni aranžmani.

BelCro cvjetni aranžmani

Ovaj moderan koncept dizajna pokazao se kao pun pogodak. Razveselite svoje najmilije i ovom lijepom gestom pokažite koliko vam je stalo do njih. BelCro cvjetni aranžmani.

Detaljnije informacije o jedinstvenom brendu BelCro Flowers potražite na njihovom web shopu ili Facebook stranici.
#ružina IGRA DARIVANJA

U suradnji s BelCro flowers, jednu sretnicu nagradit ćemo s paketom od 9 ruža u elegantnoj kutiji. Prema izboru, dobitnica će moći odabrati oblik kutije i boju ruža. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.