Make-up

Beige pink nijansa na noktima naš je vječan favorit!

Viktoria Mikulić 07. veljače 2019.

Iako obožavamo i jarke nijanse, nude boje su ipak naš prvi odabir!

Kada prvi put nekoga upoznajemo i rukujemo se s tom osobom, ruke i nokti su među glavnima koji dođu do izražaja. Način na koji ih njegujemo zapravo govori puno o nama. Ne znači da smo neuredni ukoliko jednostavno ne nalazimo vremena za svakodnevno lakiranje, no svaka poslovna osoba bi trebala voditi računa o tome. Odlazak na manikuru ili nova kućna aktivnost – na vama je da odlučite što vam više odgovara.

Ako niste tip od manikure i želite zadržati prirodan izgled noktiju, a u isto vrijeme priželjkujete da oni izgledaju uredno i sofisticirano, ovo je boja koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Sve nude nijanse su itekako zahvalne jer vješto skrivaju izrast, no nama je beige pink nekako najelegantnija. S druge strane, ova nježna boja uklopit će se uz svaku odjevnu kombinaciju i nećete morati previše razmišljati odgovara li vaša boja noktiju određenoj prigodi.

Nakon što pronađete savršenu nijansu za sebe, dovoljno je dva puta tjedno prelakirati nokte i više ne morate brinuti. Nama je OPI lak spas svaki puta kada na brzinu moramo svoje nokte dotjerati.

Bez obzira koju vi nude boju preferirate, škicnite jer možda vam se baš svide jedni od ovih noktiju u beige pink nijansi.

https://www.instagram.com/p/BoB2SpHFveL/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=uy9fb41kc8h1