FOTO by Facebook

Putovanja

Beer Bike – turistička atrakcija na 4 kotača za sve ljubitelje pive

admin 21. kolovoza 2023.

U sklopu "Dana prvog hrvatskog piva" posjetitelje čeka đir po gradu uz konzumaciju omiljenih piva...

Ovih dana u Osijeku vlada prava euforija jer od 23. – 27. kolovoza kreću “Dani prvog hrvatskog piva” i svi posjetitelji moći će uživati u bogatom programu prepunom odlične muzike i vrhunskog piva.

U sklopu priprema ovih se dana na osječkim ulicama moglo primijetiti i jedno od najpoželjnijih prijevoznih sredstava na 4 kotača. Radi se o “putujućem šanku” u kojem se imate priliku voziti i degustirati neke od najboljih domaćih piva.

Foto: Facebook

Sve kreće u srijedu 23.08. kada nastupa Miroslav Ilić, 24.08. čeka nas grupa Lexington, 25.08. dolazi Opća Opasnost, 26.08. nastupa Duško Kuliš dok manifestaciju zatvaraju grupa S.A.R.S. i Slavonske Lole 27.08.

Beer Bike već nekoliko dana plijeni pozornost svih prolaznika, a od srijede pa do nedjelje i vi imate priliku isprobati vožnju ovim jedinstvenim vozilom.

Službeni program kreće u srijedu 23.08. i traje do nedjelje 27.08., a centar događanja bit će lijeva obala rijeke Drave u Osijeku.

Foto: Facebook

Kako kaže i sam slogan manifestacije – “Stižu nam puno bolji dani!“, vjerujemo da će svaki posjetitelj imati priliku za odličnu zabavu.