FOTO by Barilla

Iće & piće

Barilla tjestenina dolazi u obliku djeteline s tri lista!

Viktoria Mikulić 16. kolovoza 2023.

Bez obzira pripremili je s umakom od rajčice ili od sira, bit će to savršena "al dente" priprema...

Moto svakog kuhara je da hranu prvo jedemo očima, a tek potom ustima. Vrhunski chefovi nastoje zadovoljiti i ona najistančanija nepca, a kako bi to postigli, moraju pripaziti na savršen spoj teksture, okusa i estetike.

Ova ideja motivirala je novu suradnju između Alessija i Barille. Inovacija, stil i kvaliteta dviju kultnih talijanskih marki spajaju se u ovom posebnom izdanju.

Nadahnut Alessijevim dizajnerskim naslijeđem i kreativnošću, Barilla je izradila novi oblik tjestenine, Trigatelli, koji nudi jedinstvenu kombinaciju vizualne privlačnosti i ukusa.

Trigatelli je poseban komad tjestenine koji je razvila Barilla i koji u naše kulinarske kreacije unosi dašak elegancije i sofisticiranosti za jedinstveno gastronomsko iskustvo.

“Tri” u nazivu ovog oblika tjestenine podsjeća na njenu siluetu djeteline koja uz profinjenu teksturu nudi poseban doživljaj kuhanja.

Trigatelli ne samo da poboljšava estetiku vašeg jela, već nudi i mogućnost eksperimentiranja s novim i uzbudljivim kombinacijama recepata.

Neovino o tome volite li tjesteninu samo s maslacem, Pesto genovese umakom, umakom od sira ili rajčice, oblik djeteline idealno će se stopiti sa svakim preljevom.

Nova Barilla tjestenina trenutno je primijećena u Njemačkoj, a mi se nadamo da će uskoro doći i na naše police, barem s prvim danima jeseni kako bismo naše tanjure ukrasili na najljepši mogući način i iznenadili ukućane nekim novim inovativnim jelom. Ne sumnjamo da ćete postići savršenu “al dente” pripremu”.