FOTO by Instagram globalfoodnews

Dom

Barilla slavi ljubav novom limitiranom serijom „Love“ tjestenine

Daria Lovrić 27. siječnja 2023.

Tjestenina u obliku srca zbližava voljene osobe u kuhinji, a možete osvojiti i putovanje u Italiju!

Ljubav prema tjestenini ne može se opisati. Al dente, kremasta, s mnogo parmezana, stvara toplinu oko našeg srca i idealna je za sve prigode i broj jedan kada je riječ o comfort hrani.

Ususret Valentinovu, Barilla, vodeći svjetski proizvođač tjestenine, predstavila je preslatku limitiranu seriju tjestenine u obliku srca koje će vam u trenu podići raspoloženje. Oblik Barilla Love napravljen je prema Barillinom prepoznatljivom receptu Blue Box tako da poboljšava zadržavanja umaka.

Nova tjestenina nazvana je Barilla Love, međutim ne možete ju pronaći u obližnjoj trgovini. Naime, Barilla tjesteninu u obliku srca poklanja svojim obožavateljima u sklopu nagradnog natječaja. Kao dodatni bonus, kada sudjelujete u osvajanju kompleta tjestenine Barilla Love, imat ćete priliku osvojiti epsko putovanje u Italiju.

Barilla Love Pasta Kit dolazi opremljen s jednom kutijom Barilla Love, Barilla čestitkama za Valentinovo i paketićima za pomoć u pripremi jela koje je doista napravljeno s ljubavlju. Osim toga, kompleti će uključivati omiljene Barilla recepte koji su zabavni i jednostavni za napraviti.

Da biste sudjelovali u nagradnoj igri, sve što trebate učiniti je posjetiti BarillaLove i napisati nekoliko riječi o tome kako vas Barilla zbližava s voljenom osobom.

Barilla "Love"

Dobitnici Barilla Love Pasta Seta bit će odabrani slučajnim odabirom kao i jedan sretni obožavatelj koji će osvojiti bijeg iz snova u Italiju s voljenom osobom.

Put u Italiju uključuje povratne zrakoplovne karte za dvoje, hotelski smještaj u Parmi i Firenci te obroke svjetske klase i autentična iskustva za voljene osobe.

Barilla Love darivanje je otvoreno od 18. siječnja do početka mjeseca ljubavi – 1. veljače.