Dekor

Bambi kolekcija naprosto pršti od slatkoće!

Viktoria Mikulić 07. rujna 2023.

Bočica za vodu, kišobran, tenisice za mališane i maskica za mobitel naši su favoriti…

Kada kažemo da nam je Sinsay vječna inspiracija, osobito u home segmentu, onda to zaista i mislimo. Njihove preslatke stvarčice mamac su za oči, kao i za naš džep.

3,49 EUR

Čim ih ugledamo, jednostavno ih moramo imati. Iako su malo pretjerali s asortimanom za Božić o kojem još odbijamo pisati jer je zaista prerano, također su nas osvojili nekim drugim primjercima koji će se zasigurno rasprodati u trenu.

5,99 EUR

Ovog puta, prednost smo dali Bambiju koji je ljubav na prvi pogled. Gdje god se pojavi, ovo neodoljivo lane mami nam širok osmijeh na licu, stoga ne čudi što smo odmah pohrlili u kupnju Sinsay noviteta s uzorkom ovog preslatkog bića.

2,99 EUR

Izdvojili smo četiri favorita koji će jednako osvojiti velike i male, bočica za vodu, kišobran, tenisice za mališane i maskica za mobitel.

10,99 EUR

Svi artikli su u nježnim bež nijansama koje će se s lakoćom uklopiti uz sve jesenske lookove, dok je kišobran prziran s crnim obrisima Bambija.

Bambi je jedan od najomiljenijih cartoon likova i jednako ga vole djeca i odrasli. AKo i vi želite imati kraj sebe motive ove nježne životinijice u narednim tjednima, sve navedene primjerke možete pronaći na LINKU.