FOTO by Instagram @primark.home

Dekor

Bambi i prijatelji – medeni set za čaj iz Primarka

Mia Vodopija 27. svibnja 2021.

Primarkova Bambi kolekcija je tu za sve one koji osjećaju dijete u sebi

Bambi je priča o mladom jelenu koji je živio u šumi, te prati njegov prijelaz iz djetinjstva u muškost. Po uzoru na jelena bijelog repa, uobičajenog za Sjevernu Ameriku, Bambiju se pridružuju njegova majka i drugi šumski prijatelji u izletima kroz šumu koja čini njegov dom.

Zec Thumper i tvor Flower objašnjavaju svijet mladom jelenu, koji je pomalo i naivan i djetinjast. Igraju se na livadama, skrivaju se u špiljama za vrijeme kišnih oluja i uče o ljubavi i romansi dok skakuću po cvjetnim livadama.

Iako je to dosta slatkast početak, s nacrtanim životinjama koje imaju osobine poput beba, povećava se faktor slatkoće te Bambi i društvo osvajaju srca mladih gledatelja.

Temeljen na austrijskom romanu Felixa Saltena, napisanom za odrasle i objavljenom prvi put 1923. godine, smatra se da je Bambi jedan od prvih filmova koji izričito naglašava i podiže svijest o ekologiji.

Instagram @ withlovebyari

Upravo zato vam donosimo Bambi šalice. Otkrijte kolekciju Bambi u Primarku, koja vrvi karakterom i šarmom.

Za sve vas koji ste i dalje djeca u duši ili pak imate vlastitu djecu, bilo bi lijepo imati ove slatke šalice, koje bi vas podsjećale na neka jednostavnija vremena.

A za sve vas koji ste pravi ljubitelji čaja, vjerujemo da sada u proljeće uživate u mirisnim aromama voćnih laganih čajeva te upravo zato se možete počastiti novom kolekcijom!