FOTO by Instagram @new_in_ni / Tesco

Dom

Baileys Red Velvet brownies – baršunasti kolačići koji su raj za naše nepce!

Daria Lovrić 12. listopada 2023.

Okus omiljene torte i likera u jednom grizu! Ne može bolje!

Klasični čokoladni browniesi odličan su izbor kada se želite zasladiti. Iako pomalo gnjecave teksture, gozba su za gurmane i ljubitelje čokolade. Punog i bogatog okusa naprosto su ovisnost i nikada ne možemo posjesti samo jedan.

Naime, popularni brend Baileys poznat je po svom Irish Cream likeru, a s godinama nas iznenađuje i drugim limitiranim okusima. Upravo je jedan od njih i liker s okusom poznate Red Velvet torte.

Oni koji su probali liker navode da se na prvi gutljaj osjeti jaka aroma čokolade, koja se miješa s okusom kreme od sira i naravno alkoholom.

Omiljeni brend otišao je korak dalje i sada nas oduševio s ukusnim Red Velvet browniesima. Naime, saznali smo da je zapravo riječ o comeback proizvodu i limitiranom zimskom izdanju. Nažalost, nismo ga imali prilike kušati, međutim nadamo se da će do blagdana stići i na naše police.

Baileys Red Velvet brownies
Baileys Red Velvet brownies

Baileys Red Velvet kolačići preliveni su glazurom s okusom Baileysa i jestivim ukrasima. Vjerujemo da su ovi browniesi bogatog okusa, baš poput klasičnih, ali ujedno svilenkaste i baršunaste teksture poput prave Red Velvet torte.

Pakiranje od 4 komada pronašli smo u Tesco web trgovini, po cijeni od £2.