FOTO by Adidas

Moda

Avanturistički ruksaci u vojničkim nijansama dolaze s potpisom adidasa

Krešimir Šustić 08. lipnja 2020.

Za nezaboravan sportski vikend u prirodi!

Izleti u prirodu od nas zahtijevaju da se obučemo sportski i udobno, kako bi mogli neometano istraživati krajolik u kojem se nalazimo, ali da smo pritom u trendu i obučeni sa stilom.

Osim tenisica, u kojima je svaki korak kao da hodamo po oblacima i adekvatnih odjevnih komada, valja obratiti pažnju i na ruksake – modni dodatak koji kao da je stvoren za istraživanja.

Zbog svoje praktičnosti, vratio se među najpoželjnije accessoriese, stoga vodu, hranu i ostale potrebne stvarčice bez problema možemo potrprati u njega, kako bi nam uvijek bile na dohvat ruke.

Avanturistice i pustolovci koji vole adrenalin, mogu odahnuti jer adidas je izbacio par modela u neodoljivoj maskirno zelenoj nijansi, poznatoj kao zaštitnoj boji vojnika.

Savršeno se uklapaju sa zelenim tonovima prirode, te uz trenirke, tajice i obične t-shirte u kojima ćemo uživati dok radimo neke od omiljenih adrenalinskih aktivnosti.

Dva su standardne veličine i u njih stanu svi potrebni dodaci koje nosimo sa sobom, no tu je i jedan mini model, koji je napravljen od svilenkastog materijala i ima pravi ženstveni touch.

Nadamo se kako ćemo ih uskoro vidjeti na policama trgovina u Lijepoj našoj i moći ih kupiti za avanturistički vikend u prirodi.