FOTO by PR

Njega kose

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lansirao je novi styling ‘hero’ proizvod: Nude Powder Spray

PR 14. rujna 2020.

Ne sadrži umjetne voskove, bojila i silikone

Ova styling inovacija stvorena je u suradnji s globalnom kreativnom advokaticom Hester Wernert-Rijn i AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT zajednicom, a oduševit će frizersku zajednicu jednako kao i sve ljubitelje prirodnog volumena.

Ovaj vrlo fini i nevidljivi puder daje trenutačni, oživjeli volumen i omogućuje lako podizanje korijena – bez grubog i neugodnog osjećaja. Formuliran s Fairtrade® Tapioca škrobom za ekstra suhi teksturni učinak i silicijem, za volumen i učvršćenje.

Veganska formula registrirana je pri Veganskom društvu ™, a također ne sadrži umjetne voskove, bojila i silikone.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Nude Powder Spray ukratko:

• Vrlo fin, nevidljivi puder

• Pruža trenutni volumen i pokretljivost

• Pruža bezbrižno podizanje korijena i nježno učvršćenje

• Ne sadrži umjetni vosak, bojila i silikone

• Mirisan, elegantan i čist miris

• Registriran pri Veganskom društvu™

“Ne mogu živjeti bez novog Nude Powder spreja. Razlikuje se od ostalih pudera jer ga jednostavno raspršite po kosi, a on se ravnomjerno raspoređuje. Odličan je za volumen i nadogradnju; zahvaljujući njemu, možete kreirati različite lookove!” – Linda Shalabi | Globalna advokatica i pripadnica zajednice #authenticbeautymovement

Authentic Beauty Concept nadahnut je zajednicom koja vjeruje u iste vrijednosti; čiste formule, svjesno iskustvo, stav bez filtra i, presudno, autentičnost kose i ljepote.

Od lansiranja početkom 2019. godine, AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT lansiran je u čak 26 zemalja, a trenutno se širi na nova tržišta širom svijeta.

Za više informacija o AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT – učinkovitom brendu za njegu kose, posjetite njihovu službenu stranicu.