FOTO by Instagram

Njega kose

Ash Ash Baby! Pepeljasta nijansa kose u izdanju kao nikada do sada!

Antonija Andabak 28. rujna 2020.

Uvjerite se u bogatoj galeriji kako pepeljasta fenomenalno pristaje i brinetama i plavušama!

Da, čuli ste zasigurno za pepeljastu nijansu, vidjeli ali i isprobali. Nadamo se da imate pozitivna iskustva s ovom divnom nijansom koja nas je svojom jednostavnošću osvojila! To je boja koja će u ash interpretaciji izgledati divno na plavušama, brinetama, isto tako veoma sexy i na crnkama.

Obožavamo njen hladni ton s mekanim pastelnim odsjajem koji daje moderan, futuristički izgled damama koje se odluče na ovu promjenu, a koju ove jeseni, apsolutno podržavamo.

Da, topliji će tonovi vizualno ugrijati vaše lice, no ovaj hladan ton će učiniti to da izgledate odvažno, a da ne govorimo kako će ruževi poput tamno sive ili tamno ljubičaste izgledati apsolutno famozno!

Modernizirajte svoj look, skratite je do visine ramena i nosite lagano razbarušenu, uvijenu ili potpuno ravnu, no svakako smo stava da pepeljasta nijansa do svoj punog izražaja dolazi upravo u poludugoj varijanti! Što se boje tiče, divno će stopiti s vašom basic podlogom, bila ona svjetlije ili tamnije boje, budite sigurni u vaš ash balayage ili ash pramenove koje se lijepo isprepliću sa svjetlijim illi tamnijim pramenovima kose.

S obzirom na to da je pepeljasta boja jedna od onih s najviše Instagram hashtagova, izdvojili smo one su najljepše u poludugoj varijanti. Uživajte!