Make-up

Arya – prirodna kozmetika s dahom Jadrana!

Viktoria Mikulić 01. rujna 2017.

Ljubitelj ste lavande i smilja, ružmarina i naranče? Ova prirodna kozmetika najbolji je odabir!

Arya prirodna kozmetika – Ako do sada niste imali iskustva s Arya kozmetikom, mi smo tu da vas upoznamo s njezinim očaravajućim blagodatima.

ARYA prirodna kozmetika inspirirana je mirisima predivnog Jadrana, njegovim podnebljem i ljudima. Zanosni mirisi smilja, lavande i ruže, mente, ružmarina i naranče sljubljeni su s maslinom u sapunima, kremama i balzamima.

ARYA prirodna kozmetika nastala je sinergijom suvremenih spoznaja o visoko kvalitetnim sastojcima koji svoj izvor imaju u prirodi i njihovog korištenja u suvremenoj upotrebi u vidu kozmetičkih proizvoda.

ARYA Dezodorans krema jedinstven je proizvod na hrvatskom tržištu. Originalna formula nastala nakon brojnih testiranja, učinkovito i sigurno neutralizira miris znoja. Arya prirodna kozmetika.

Arya Prirodna Kozmetika

Poznato je da neugodan miris znoja nastaje tek njegovom razgradnjom putem mikroorganizama. Aktivni sastojci ARYA dezodorans kreme ne začepljuju pore kože i ne sprječavaju znojenje, već utječu na razgradnju znoja. Kremu karakterizira diskretan miris, a što je najbolje, ne ostavlja mrlje na odjeći. Ne sadrži parabenske konzervanse, aluminijske antiperspirante, umjetne mirise, mineralna ulja ili parafin.

Krema je namijenjena ženama i muškarcima, djeci koja se tek počinju znojiti te starijim osobama. Posebno ju preporučujemo osobama koje su fizički aktivnije. Krema dolazi u malom pakiranju od 20 g, ali duljina njezina korištenja će Vas zasigurno iznenaditi. S obzirom na to da se krema nanosi u maloj količini i u tankom sloju, pakiranje je dostatno za korištenje tijekom tri mjeseca.

Diskretno oplemenjena eteričnim uljima lavande ili eukaliptusa, dopušta upotrebu omiljenog parfema. Ekstrakti ljekovitog bilja jadranskog podneblja – neven, kamilica i smilje sadržani u ARYA dezodorans kremi regenerativno djeluju na osjetljivu kožu pazuha dok brzo upijajuća ulja badema, jojobe i kokosa iz ekološkog uzgoja djeluju njegujuće. Sretna dobitnica Arya dezodorans kreme od lavande je Maja Barišić, a dezodorans kremu od eukaliptusa osvojila je Sanja Kancir Petrović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.

Ljubav prema prirodi i ugodnim mirisima dovela je do uspješnog lansiranja finih prirodnih proizvoda koje kada jednom isprobate, nećete ih se moći zasititi. Priuštite si uživanje s dahom Jadrana već sada. Arya prirodna kozmetika.

 

#najfinija IGRA DARIVANJA

U suradnji s ARYA Prirodna Kozmetika, 2 sretnice nagradit ćemo dezodorans kremama s mirisom eukaliptusa ili lavande. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.