FOTO by Netflix

Film

Arnold Schwarzenegger glavna je uloga u novoj Netflixovoj seriji FUBAR

admin 20. travnja 2023.

Ovo je prvi put da ćemo Arnija gledati u nekoj seriji. Pogledajte trailer!

Prvi puta u nekoj seriji, Arnold Schwarzenegger je zvijezda i izvršni producent nadolazeće akcijsko-komične špijunske serije FUBAR. 

Kamo god dođem, ljudi me pitaju kada ću napraviti još jednu veliku akcijsku komediju poput True Lies”. Pa, evo ga.” – izjavio je Schwarzenegger!

Foto: Netflix

“FUBAR je daleko najnadrealniji projekt u mojoj karijeri. Odrastao sam gledajući filmove Arnolda Schwarzeneggera tako da je za mene ovo jedan od najvećih projekata u kojem ne smijem razočarati. Ono čemu sam se oduvijek čudio je to kako Schwarzenegger može biti smiješan čak i u akcijskim filmovima kada mlati negativce. Zato sam želio da FUBAR bude histerična, CIA-ina špijunska komedija pomiješana s akcijom punom adrenalina! I dobio sam upravo to — i više od toga. Volio bih vam reći i više detalja, ali nažalost, za sada je to povjerljivo.” – izjavio je Nick Santora, producent filma.

Foto: Netflix

No upravo je izašao prvi službeni trailer i imamo priliku vidjeti kako se Arnold Schwarzenegger snašao prvi put glumeći u nekoj seriji.

Foto: Netflix

U filmu Schwarzenegger glumi Lukea Brunnera, veterana CIA-inog operativca na rubu mirovine. Ali uživanje u zlatnim godinama je stavljeno na čekanje kada je pozvan na posljednju tajnu misiju: spašavanje još jednog operativca – koji je slučajno njegova kći. Serija se bavi univerzalnom obiteljskom dinamikom smještenom u globalnu pozadinu špijunaže, akcije i humora.

Uz Schwarzeneggera, Monica Barbaro glumi njegovu kćer Emmu. Milan Carter, komičar Fortune Feimster i Travis Van Winkle dio su Lukeovog tima iskusnih agenata, dok Fabiana Udenioa glumi bivšu ženu za kojom Luke još uvijek čezne. U seriji se pojavljuju i Jay Baruchel, Aparna Brielle, Andy Buckley, Barbara Eve Harris i Gabriel Luna.

Foto: Netflix

Film je najavljen za 25. svibanj i sigurni smo da nas čeka nezaboravna akcijska vožnja s filmskom legendom.