FOTO by Disney store

Dom

ANKETA: Kuhani kukuruz je slasniji od pečenog?

Krešimir Šustić 15. rujna 2020.

Dajte svoj glas vječitim suparnicima i načinu pripreme

Kraj ljeta i početak jeseni, najidealnije je vrijeme za berbu jednog od najrasprostranjenijih plodova čijom obradom dobivamo svakodnevne namirnice za pripremanje raznih jela.

Riječ je kukuruzu, žitarici predivne žute boje, koju osim što koristimo kako bi ispekli kokice, često jedemo na plaži dok uživamo uz zvukove mora i upijamo preplanuli ten.

Kao za sve druge, tako i za ovu biljku postoji mali milijun načina na koje je možemo pripremati, a najčešći su kuhanjem u vodi i pečenjem na tavi.

Svatko od nas je drugačiji, pa se tako i naši omiljeni okusi razlikuju od tuđih, no u nastavku donosimo anketu s ključnim pitanjem kako bi vidjeli koji tim pobjeđuje.

Anketa

Osjećate li se depresivno na današnji najdepresivniji dan u godini?

23 glasova
24 glasova

Nakon što smo riješili ključno pitanje koje nas je već neko vrijeme mučilo, ne preostaje nam ništa drugo nego predstaviti ultra cool proizvod koji smo pronašli na Disney web shopu.

Radi se o držačima za kukuruz koji dolaze u obliku bijelih rukavica Mickey Mouse-a, a pomažu nam da ne zaprljamo ruke i da lakše uživamo u omiljenom okusu ovog ploda, neovisno o tome koliko je vruć nakon kuhanja ili pečenja.

Svaki paket se sastoji od dva dlana popularnog miša, napravljenih od plastike s dodatkom metalnog dijela koji se zabode i omogućuje da bez ikakvih smetnji grickamo ukusne žute kuglice.

Svoj primjerak možete nabaviti na LINKU po cijeni od samo $6.99.