FOTO by Saša Kopčok

Dom

Anamaria Lactose free kava inspirirala nas je na posjet Sigurnoj kućici

admin 30. studenoga 2023.

Tamo smo se poigrali s pesekima i popili kavicu s ljudima velikog srca

Jedno sasvim obično jutro uz uobičajenu šalicu kave pretvorilo nam se u neočekivanu avanturu, a sve zahvaljujući novoj Anamaria Lactose Free liniji koja nam je svojom “vegan friendly” politikom napunila srce da napravimo nešto dobro.

Osim toga, ulazimo i u ono najljepše blagdansko vrijeme u godini kada je najljepši poklon vrijeme koje nekome posvetimo.

Blagdansko raspoloženje i nova Anamaria “vegan friendly” linija proizvoda inspirirala nas je da uz šalicu omiljene kave provedemo dan s onima čije je srce puno ljubavi i čeka nekoga s kim će tu ljubav podijeliti.

Nekoliko gutljaja omiljene kave i čudni putevi Google tražilice doveli su nas do ideje da je jutro savršeno za posjetu našim starim prijateljima iz Sigurne kućice koji nas uvijek dočekaju otvorenih ruku.

Znali smo da će nas osim teta čuvalica dočekati i puno peseka punih ljubavi koji će nam oraspoložiti dan, pa je bilo logično da i mi njih oraspoložimo s nekoliko sati češkanja i punom vrećom slasnih grickalica.

Stampedo je mogao krenuti

Svi psi koje smo zatekli bili su spremni na druženje i nije dugo trebalo da nas nekoliko ponuđenih keksića učine najboljim prijateljima. Svatko je htio malo pažnje za sebe, ali smo se pobrinuli da niti jedan ne ostane praznog želuca i neiščeškanog trbuha.

Kada smo se naigrali s onima koji su svjesni onoga što se događa oko njih bilo je vrijeme da posjetimo i one najmanje, koji tek moraju naučiti kako da postanu najbolji čovjekov prijatelj.

Budući da su štenci još jako mali nismo mogli s njima provesti puno vremena, ali oduševila nas je vijest da su u samo par minuta većina rezervirani i čekaju svoj topli dom.

Još jedan red kavice…

Nakon što su nas upoznali sa svim pesekima došao je red na još jednu čašicu kave s onim ljudima koji su svoj život posvetili Sigurnoj kućici i tome da se svaki pas u njoj osjeća sigurno.

Svatko je dobio svoju zasluženu vrećicu Anamaria kave i objašnjenje kako smo novu Lactose Free & Vegan Friendly liniju povezali s njima i od svega napravili lijepu priču koja nam je uljepšala čitav tjedan.

Pozdravili smo se sa svojim novim/starim prijateljima i najavili skoro druženje koje su objeručke prihvatili.

Punog srca završili smo našu avanturu, a sve zahvaljujući inspiraciji u nekoliko gutljaja omiljene kave. S novom Lactose free linijom pobrinut ćemo se da svako jutro započne puno ljubavi, a budući da najčešće kavicu ispijamo u društvu vlastitog četveronožnog ljubimca, ne sumnjamo da će tako i biti.

Pokreće dan…

Nadamo se da smo i vas inspirirali na neko dobro djelo, kao što je ovog jutra nas inspirirala nova Anamaria Lactose Free kava. Proveli smo predivan dan, s divnim ljudima i zaigranim pesekima i jedva čekamo iduće druženje.

Nova Anamaria Lactose Free linija dolazi u tri proizvoda – 2in1 lactose free, 3in1 lactose free i Cappuccino lactose free. Istresite, promiješajte i uživajte u nježnim okusima napitka bez šećera i bez laktoze.

Cappuccino lactose free, savršen je izbor za one koji žele uživati u okusima bez nelagodnosti. Posebno osmišljena formula omogućuje Vam da se prepustite neodoljivom okusu bez brige o prisustvu laktoze.

Za još više informacija o novoj Lactose Free liniji posjetite Anamaria web stranicu, a za još više inspiracije za odličnom kavom posjetite i njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

ANAMARIA #pokreće dan