FOTO by Instagram @anarucner

Poznati

Ana Rucner – žena koja iz godine u godinu izgleda sve mlađe!

Mia Vodopija 03. studenoga 2021.

Zablistala u jesenskim bojama brendova Duchess i Galko!

Ana Rucner nije samo naša najpoznatija violončelistica, već je i prava fashionistica!

Šetajući Zrinjevcem, jednim od najljepših i najromantičnijih zagrebačkih parkova, Ana je pokazala svoj modni ukus sparivši zeleno-rozi karirani topli kaput sa zelenom torbom brenda Galko.

Instagram @anarucner

Za one koje ne znaju, Galko brend nudi kožne torbe vrhunskog dizajna i kvalitete. Ako tražite modne i poslovne torbe, večernje torbice i ruksake koji su napravljeni kvalitetno, vjerujemo da ćete cijeniti njihov ručni rad i tradiciju. Torba koju Ana nosi na svom Instagram profilu je ova zelena Galko torba, koja može biti vaša po cijeni od 649,00 kuna.

649,00 kuna

Prelijepa Ana je rođena je u glazbeno nadarenoj obitelji. Njezina majka Snježana je čelist i solist u zagrebačkom Hrvatskom narodnom kazalištu, dok je otac Dragan violist i solist u Zagrebačkoj filharmoniji.

Iako Ana više nije u braku s pjevačem Vladom Kalemberom, s kojim se vjenčala 2006. godine i s kojim ima petnaestogodišnjeg sina Darijana, ostali su dobri prijatelji. Vidjet ćemo hoće li Darijan, koji zbilja liči na tatu, slijediti muzičke puteve svojih nevjerojatno talentiranih roditelja.

Instagram @anarucner

Iako je Ana imala zaposleno ljeto, s obzirom na njezin festival ‘Ana u gradu’ koji se održava svake godine kao pozdravu ljetu, njezin Instagram nam otkriva da prava zvijezda nikad ne odmara.

Jučer je objavila novi video ‘Svi smo mi isti’, iznad kojeg je napisala svojim obožavateljima da pripreme maramice: “Sve su ovo naša djeca, ona iskrena, neiskvarena, čistih srdašca i jedinstvena. Zbog njih živimo i za njih živimo. A tako kako oni podržavaju jedni druge, tako bismo se i mi odrasli trebali podržavati međusobno. Baš kako i sam stih pjesme govori…”Jer jedino isti na svijetu smo tom, u duši kada smo čisti!”

Instagram @anarucner

Anini pratitelji su poludjeli za videom, kao i mi. Talentirana i lijepa, Ana Rucner nas stalno iznenađuje.