FOTO by www.cluedupp.com

Zabava

Alisa u zemlji čudesa stiže u grad! Budite dio ovog jedinstvenog doživljaja i riješite tragove!

admin 27. travnja 2022.

Ovo je jedinstvena pustolovna igra na otvorenom. Riješite tragove i izazove dok jurite gradom pokušavajući spasiti Alisu...

“BRILJANTAN DAN S OBITELJI I PRIJATELJIMA” – Alisa je zarobljena u zemlji čudesa i vrijeme ističe da je spasimo! Slijedite Alice niz zečju rupu i uđite u naopaki svijet avantura, intriga i nemogućih stvari na ovom impresivnom događaju “Alisa u zemlji čudesa.”

Samo na jedan dan zagrebačke ulice će se u subotu 6. kolovoza 2022. pretvoriti u divovski doživljaj u stilu escape-rooma. Nemojte kasniti!

Riješite tragove koji postaju sve znatiželjniji, prihvatite lude i nestašne izazove i otkrijte mračnu zavjeru u srcu Zemlje čudesa. Klikom na link odaberite događaj kako biste već danas osigurali svoje timsko mjesto.

Trebate rezervirati samo 1 ulaznicu po timu. Svaka ulaznica prima do 6 odraslih (djeca igraju besplatno!) Počnite u bilo koje vrijeme od 9 sati ujutro, na vama je.

Događaj u prosjeku traje između 2 do 3 sata. Ne zaboravite se odjenuti da impresionirate, jer jedino tako ćete na najbolji način doživjeti ludilo Zemlje čudesa. Slobodno povedite svog krznenog prijatelja, psi su izuzetno dobrodošli na ovakve događaje.